Μπορεί να καυχιόμαστε ότι η ελληνική κουζίνα είναι η καλύτερη στον κόσμο, αλλά η κρεολέζικη συνταγή του χοιρινού που ακολουθεί είναι αρκετή ακόμα και για τη πιο φανατική μαγείρισσα της ελληνικής κουζίνας να κάνει μια μικρή παρασπονδία και να δοκιμάσει νέες γεύσεις.
Υλικά
1/4 της Worcestershire sauce
2 κουταλιές της σούπας μαύρη ζάχαρη
1 κιλό χοιρινό
Αλατοπίπερο
Εκτέλεση
1. Ζεστάνετε το grill σε μέτρια φωτιά.
2. Αλατοπιπερώστε το χοιρινό.
3. Ψήστε το χοιρινό για 20 με 25 λεπτά. αλλάζοντας συχνά πλευρές για να ψηθεί ομοιόμορφα.
4. Τα τελευταία πέντε λεπτά αλείψτε με τη σος και αφήστε να καραμελώσει.
Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011
Χοιρινό με μαύρη ζάχαρη
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου