Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια


Γενικό προφίλ

Με τη φινετσάτη Σελήνη μέσα στο Ζυγό δημιουργούνται αισθήματα ευφορίας και ευτυχίας. Επιπλέον, το τρίγωνο Αφροδίτης – Δία σας παρακινεί να απολαύσετε κάποια πράγματα και μέσα από μικρές χαρές να δώσετε άλλο τόνο στη ζωή σας.



Η Σελήνη στον 7ο ηλιακό οίκο σας αναγκάζει να προσέξετε περισσότερο την εικόνα σας αλλά και τη συμπεριφορά σας. Ως εκ τούτου γίνεστε αρκετά πιο συνεργάσιμοι. Στο χώρο εργασίας ίσως κάποιες μικρές προστριβές να φέρουν στην επιφάνεια έχθρες θαμμένες ή ξεχασμένες. Αισθηματικά, μέσα από το διάλογο και από την καλή πρόθεση θα συμβάλετε από κοινού στην μακροημέρευση του δεσμού. Οι γεννημένοι του 1986 ίσως βρεθείτε σε απρόσμενα πλεονεκτική θέση.



Τα προσωπικά ζητήματα έρχονται στην επιφάνεια και αναζητούν λύση. Η ωριμότητα που έχετε επιδείξει τον τελευταίο καιρό μέσα από το λόγο και τις πράξεις σας βοηθά σε μεγάλο βαθμό. Στον επαγγελματικό τομέα τα πράγματα τα οποία διεκδικείτε φαίνεται πως τελικά θα τα λάβετε μιας και υπάρχει ιδιαίτερη εύνοια. Αισθηματικά, τα φλερτ δίνουν και παίρνουν και δημιουργούνται οι κατάλληλες συνθήκες για ένα καλύτερο μέλλον. Οι γεννημένοι του 1971 ίσως απαλλαγείτε από κάποια άγχη.



Κάποιες επαγγελματικές υποθέσεις απορροφούν μεγάλο μέρος της σκέψης και της ενέργειας σας. Ο διάλογος με άτομα ιεραρχικά ή ηλικιακά μεγαλύτερα θα βοηθήσει επιφέροντας ανέλπιστη λύση. Αισθηματικά, δέχεστε κάποιες πιέσεις για κάποια πράγματα που είναι τελείως έξω από εσάς ή δεν μπορείτε να τα αποδεχτείτε. Η επινοητικότητά σας κι αυτή τη φορά θα αποδειχθεί σύμμαχος και συμπαραστάτης σας. Οι γεννημένοι του 1966 τώρα απολαμβάνετε τους καρπούς του παρελθόντος.



Δημιουργείστε το κατάλληλο κλίμα προκειμένου οι συζητήσεις να λάβουν χώρα σε ένα πιο γόνιμο έδαφος. Επαγγελματικά, το καθήκον έρχεται σε κόντρα με το συμφέρον σας και ανησυχείτε μήπως αυτό θα λειτουργήσει εις βάρος σας. Οικονομικά, για χάρη του αύριο θα ξεχάσετε τις ανάγκες του σήμερα. Αισθηματικά, η απουσία πλάνου θορυβεί το σύντροφο σας που δεν του αρέσει να βαδίζει στο άγνωστο. Οι γεννημένοι του 1982 θα επιστρατεύσετε κάποιες γνωριμίες για την επίλυση κάποιας υπόθεσης σας.



Η ικανότητα να εντρυφήσετε μέσα σε καταστάσεις και να δίνετε με δυναμικό τρόπο λύσεις θα έρθει στην επιφάνεια σαν από μηχανής Θεός σήμερα. Με τον Άρη στον 12ο ηλιακό οίκο ίσως αντιληφθείτε κάποιες έχθρες ή αντιζηλίες στο χώρο της εργασίας γεγονός που θα σας παροτρύνει να αλλάξετε στάση και συμπεριφορά απέναντι σε κάποιους. Αισθηματικά, ο δυναμικός χαρακτήρας σας και το ισχυρό ταμπεραμέντο σας ώρες – ώρες ασφυκτιούν μέσα στη σχέση. Οι γεννημένοι του 1982 ίσως αντιληφθείτε πως κάποια πράγματα δεν σας εκφράζουν.


Η παρουσία της Σελήνης στο 2ο ηλιακό οίκο ίσως σας αναγκάσει να βάλετε το χέρι πιο βαθιά στην τσέπη, προκειμένου να καλύψετε κάποιες τρύπες. Στον επαγγελματικό τομέα ίσως βρεθείτε σε πλεονεκτική θέση χάρη στην μεθοδικότητα και την ευσυνειδησία που έχετε επιδείξει για πολύ καιρό. Η συναισθηματική συστολή αντισταθμίζεται από την ερωτική παρόρμηση του συντρόφου και έτσι επέρχεται ερωτική βελτίωση. Οι γεννημένοι του 1981 ξεκινάτε μια μεγάλη πορεία.



Σήμερα θα αποφασίσετε να μην ενδώσετε σε κάποιες προτάσεις που δεν είναι ξεκάθαρες ή σας προκαλούν αμφιθυμία. Στα επαγγελματικά, κάποια σχόλια σας φαίνονται πάρα πολύ καλά για να είναι αληθινά και γι’ αυτό τα αγνοείτε επιδεικτικά. Αισθηματικά, έρχεται στο προσκήνιο κάποια παλιά γνωριμία η οποία τώρα θέλει να ολοκληρώσει αυτό που κατά το παρελθόν έμεινε στη μέση. Οικονομικά, έχετε να περιμένετε κάτι καλό. Οι γεννημένοι το 1961 ίσως πείτε λόγια σκληρά αλλά αληθινά.



Η Σελήνη μέσα από τον 12ο ηλιακό οίκο κύριο στόχο έρχεται να σας συγκρατήσει προκειμένου να μην κάνετε πράξεις ή λάβετε αποφάσεις εν θερμώ. Στα επαγγελματικά κάποιες συζητήσεις ίσως σας σοκάρουν μιας και θα σας αναγκάσουν να δείτε τα πράγματα από μια άλλη οπτική γωνία. Βεβαίως χρειάζεται να προτάξετε το συμφέρον σας και να το υπερασπιστείτε μιας και ίσως νιώσετε πως αυτό θίγεται. Αισθηματικά, δίνετε λαβές για θετικά σχόλια. Οι γεννημένοι του 1969 θα βάλετε εσείς τους κανόνες μέσα στη σχέση.



Ακόμα και το μεγαλύτερο ταξίδι ξεκινά με ένα βήμα. Σήμερα καλείστε να δώσετε λύσεις μέσα από τον οικογενειακό τομέα αλλά και να κάνετε κάποιες ανειλημμένες επισκέψεις για κοινωνικούς λόγους. Επαγγελματικά, οι προσπάθειες που κάνετε στέφονται με επιτυχία, ασχέτως αν οι άλλοι σας κοιτούν με μισό μάτι. Τα λόγια σας ίσως πειράξουν κάποιους ανεξάρτητα με την πρόθεσή σας. Αισθηματικά, θα ζητήσετε από το σύντροφο σας κατανόηση. Οι γεννημένοι του 1978 θα αναγκαστείτε να αλλάξετε κάποιες συνήθειες.



Σήμερα θα νιώσετε πως ενώ έχετε τη διάθεση να προσεγγίσετε τους άλλους, τελικά τα λόγια δεν θα βγαίνουν και τόσο εύκολα. Οικονομικά ζητήματα επιλύονται και έτσι αποκαθίσταται μέσα σας η αίσθηση της σιγουριάς. Ίσως δοκιμάσετε να φερθείτε με μεγαλύτερη κατανόηση απέναντι σε κάποιους. Αισθηματικά, φτιάχνετε μια όμορφη ατμόσφαιρα η οποία εκτιμάται από τον ερωτικό σας σύντροφο. Οι γεννημένοι του 1976 μέσα από μια απόρριψη θα νιώσετε τελικά μια μεγάλη λύτρωση.



Η Σελήνη στο φιλικό ζώδιο του Ζυγού σας φέρνει χαρά και ευτυχία. Αν και συναισθηματικά είσαστε μπερδεμένοι, δεν αποκλείεται να προκύψει κάτι καινούργιο μέσα από το χώρο εργασίας. Οικονομικά, ανοίγονται προοπτικές αλλά πιθανώς με στενό ορίζοντα. Σε επαγγελματικό επίπεδο, αν και η δημιουργικότητα έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα εις βάρος της παραγωγής, εν τούτοις η ποιότητα διατηρεί τα σκήπτρα της. Οι γεννημένοι του 1972 θα αγανακτήσετε με την συμπεριφορά κάποιων.


Ώρες – ώρες νιώθετε πως το άγχος και κυρίως το δίκιο σας πνίγουν. Αντιπαραθέσεις με κοντινά σας πρόσωπα εντείνουν αυτή την αίσθηση και αποφασίζετε να απομακρυνθείτε από κοντά τους. Επαγγελματικά αν και με την Αφροδίτη απέναντί σας κάποιες εργασίες τις κάνετε περισσότερο από υποχρέωση παρά επειδή το θέλετε, εντούτοις τα πράγματα πάνε πολύ καλλίτερα. Οικονομικά, καθυστερήσεις και ματαιώσεις σας αγχώνουν χωρίς να σας μαραζώνουν. Οι γεννημένοι του 1960 θα λάβετε μια ειδοποίηση που θα σας χαροποιήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου