Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Ζυμαρικά στο λεπτό

Ζυμαρικά στο λεπτό

Επειδή μερικές ημέρες δεν έχετε χρόνο να μείνετε στην κουζίνα πάνω από είκοσι λεπτά, αλλά δεν επιθυμείτε και να φάτε «σκουπίδια» δοκιμάστε μια γρήγορη παραλλαγή της καρμπονάρας, που μπορείτε να ετοιμάσετε με ότι έχετε στο ψυγείο σας.

Υλικά
Ζυμαρικά (πένες, σπαγγέτι κ.τ.λ. Ό,τι κρύβει το ντουλάπι σας)
Μπέικον (γαλοπούλα, σαλάμι αέρος, απάκι κ.λ.π.)
Τυρί σε μορφή κρέμας
Τριμμένο τυρί κατά προτίμηση παρμεζάνα
Δυόσμος ψιλοκομμένος

Εκτέλεση
1. Βράστε τα ζυμαρικά όπως περιγράφεται στη συσκευασία τους.
2. Τσιγαρίστε το αλλαντικό σας μέχρι να ψηθεί.
3. Σε ένα τηγάνι τοποθετήστε τα ζυμαρικά και προσθέστε για κάθε μερίδα δυο κουταλιές κρεμώδες τυρί και ανακατέψτε.
4. Προσθέστε το ψημένο αλλαντικό και το δυόσμο και συνεχίστε το ανακάτεμα μέχρι να πάει παντού.
5. Μοιράστε τις μερίδες σε πιάτα και πασπαλίστε με τριμμένο τυρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου