Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Κυπελλούχος Εύβοιας για το 2012 ο ΑΟ Χαλκίς


Κυπελλούχος Εύβοιας για το 2012 ο ΑΟ Χαλκίς

Κυπελλούχος Εύβοιας για το 2012 ο ΑΟ Χαλκίς

Κάθε κύπελλο και κάθε τίτλος, έχει την δικιά του αξία. Ο ΑΟ Χαλκίς κατέκτησε το 6ο κύπελλο Ευβοίας της ιστορία του και έκανε ευτυχισμένους για άλλη μια φορά τους φιλάθλους του. Μπορεί σαν τίτλος να μην έχει μεγάλη σημασία για μία τέτοια ομάδα όπως ο ΑΟΧ, αλλά σημασία έχει ότι η κούπα είναι κούπα και κάθε τρόπαιο είναι ο στόχος κάθε ποδοσφαιριστή σε όποια διοργάνωση να ανήκει αυτό. Ο Καρακατσάνης έβαλε το γκόλ του αγώνα στο 84' στο ντέρμπι με την Ομάδα των Λουκισίων και διαμόρφωσε το τελικό 1-0.

Άλλωστε ο αρχηγός του ΑΟΧ, Κώστας Καλλιμάνης, είχε αγωνιστεί πριν 7 χρόνια σε τελικό κυπέλλου Ελλάδος και είχε δηλώσει το εξής: "Κάθε τελικός είναι ξεχωριστός. Είτε είναι τελικός Ελλάδος είτε Τελικός Ευβοίας, ο ποδοσφαιριστής πάντα έχει στο μυαλό του το τρόπαιο. Είναι τιμή μου που έπαιξα στον τελικό Ελλάδος με τον Άρη (2005), όμως κάθε τελικός είναι ξεχωριστός και δεν αλλάζει κάτι". Με αυτά τα λόγια δείχνει πως κάθε ποδοσφαιριστής θέλει το κύπελλο, ανεξαρτήτου το βάρος του.


Η ομάδα της Χαλκίδας, έχει πολλές συμμετοχές στο κύπελλο Ελλάδος και έχει αγωνιστεί με αντιπάλους όπως ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ. Όμως η ιστορία την έστειλε εδώ και καλείτε να βγάλει σε πέρας όποια διοργάνωση βρίσκεται, με επιτυχία. Και αυτή η επιτυχία πάντα πανηγυρίζεται μαζί με τους φιλάθλους, δείχνοντας την πίστη στην σπουδαία αυτή ομάδα της Εύβοιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου