Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Συνελήφθη 30χρονος για ένοπλη ληστεία σε βάρος 57χρονης στη Θήβα

Αστυνομία

Αστυνομία

Σε έρευνα στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν – 50 – ναρκωτικά χάπια. Εξιχνιάσθηκε επιπλέον μία κλοπή δίκυκλης μοτοσικλέτας που είχε διαπράξει τον Οκτώβριο του 2011.

Συνελήφθη, χθες (21-03-2012) το μεσημέρι στη Θήβα Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, ένας 30χρονος για ένοπλη ληστεία που διέπραξε προχθές (20-02-2012) το μεσημέρι σε βάρος 57χρονης. Ο 30χρονος κατηγορείται ακόμη για κατοχή ναρκωτικών χαπιών και κλοπή τροχοφόρου.

Ειδικότερα, ο 30χρονος προχθές το μεσημέρι πλησίασε πεζός την 57χρονη, ενώ αυτή βάδιζε σε περιοχή της Θήβας και με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου και άσκηση σωματικής βίας, αφαίρεσε την τσάντα της που περιείχε το χρηματικό ποσό των (2.000) ευρώ, το δελτίο αστυνομικής της ταυτότητας, επτά βιβλιάρια τραπεζών και άλλα προσωπικά της έγγραφα.

Η 57χρονη κατά την επίθεση που δέχτηκε πρόβαλε σθεναρή αντίσταση με αποτέλεσμα ο δράστης, προκειμένου να αποσπάσει την τσάντα της, να τη σύρει επί του οδοστρώματος και να της προκαλέσει ελαφρά τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματός της.

Μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και πληροφοριών και εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας του δράστη και μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 30χρονο στην οικία του, χθες το μεσημέρι στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, παρουσία Δικαστικού Λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• Πενήντα (50) ναρκωτικά χάπια.
• Δώδεκα (12) γυναικείες τσάντες διαφόρων χρωμάτων και μεγεθών.
• Δύο (2) κινητά τηλέφωνα.
• Μία (1) ανδρική περούκα και δύο (2) τεχνητές γενειάδες μαύρου χρώματος.
• Μία (1) κρατική πινακίδα και ένα (1) μεταλλικό ταμπελάκι, τα οποία όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ανήκαν σε δίκυκλη μοτοσικλέτα, ιδιοκτησίας 21χρονης ημεδαπής, που ο 30χρονος είχε αφαιρέσει την 22-10-2012 στην Θήβα.

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του δράστη στην τέλεση και άλλων αξιόποινων πράξεων

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα στο κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου