Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

30 Μαρτίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

30 Μαρτίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;
Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα...



H συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.
Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.





9 έως 10 Κριού




Σύμβολο: «Ο Άη Γιώργης πολεμά το δράκοντα».

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ διαθέτει σθένος και κουράγιο συνδυασμένα με σύνεση και ευρύτητα πνεύματος. Φιλόδοξος, προσπαθεί να βελτιωθεί δει και να ξεπεράσει τα λάθη του για να εξελιχθεί. Θα προσπαθήσει να κάνει κάτι μεγάλο ή ασυνήθιστο. Μπορεί να διακριθεί σε πνευματική εργασία, τις φυσικές επιστήμες,, ενώ συχνά είναι φανατικός λάτρης του κυνηγιού ή του ψαρέματος.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Πολλοί από τους αποτυχημένους είναι άνθρωποι που δεν κατάλαβαν πόσο κοντά ήταν στην επιτυχία, λίγο προτού τα παρατήσουν»
Τόμας Έντισον

Χ.Δ.



Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια


Αισθηματικά
Ο Πλούτωνας είναι εκείνος που διαφεντεύει την ζωή σας και γι’ αυτό θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να αλλάξετε πολλά, ακόμη και κάτω από δύσκολες συνθήκες. Το ζητούμενο είναι να «ρίξετε μαύρη πέτρα» πίσω σας κι αν δεν το πράξετε από μόνοι σας, οι εξελίξεις θα σας πάνε προς τα εκεί. Σε κάποιες περιπτώσεις θα έρθετε σε επαφή με πρόσωπα που έχουν μια κρυφή -όσο και σημαντική- πλευρά στη ζωή τους και από αυτήν την άποψη καλό είναι να τσεκάρετε το ποιόν των ανθρώπων για τους οποίους ενδιαφέρεστε.

Οικονομικά
Κρίσιμη όσο να ‘ναι η χρονιά και το κακό είναι πως οι εξελίξεις δεν εξαρτώνται τόσο από τις δικές σας ενέργειες αλλά από τις γενικότερες συνθήκες. Και από την στιγμή που «το πεπρωμένον φυγείν αδύνατον», εκείνο που μετράει περισσότερο είναι η δική σας στάση απέναντι στα πράγματα. Αν δηλαδή δείτε ότι κάτι τελειώνει μην προσπαθήσετε να το κρατήσετε ζωντανό με το ζόρι, αντίθετα κόψτε τους δεσμούς με το παρελθόν και προχωρήστε μπροστά. Σε κάθε περίπτωση αποφύγετε να δεσμευτείτε με δάνεια κλπ, αφού στην πορεία θα αποδειχθούν δυσβάστακτα. Και «καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου