Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Η Νέα Δημοκρατία συλλέγει αιτήσεις υποψηφίων βουλευτών

Σταμάτης Γκάβαλης

Σταμάτης Γκάβαλης

Ως τις έξι το απόγευμα της Πέμπτης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις για τη συμμετοχή του στους εκλογικούς συνδυασμούς της Νέας Δημοκρατίας ενόψει των βουλευτικών εκλογών. Σύμφωνα με πληροφορίες μεταξύ αυτών είναι τόσο ο πρώην βουλευτής, Αναστάσιος Λιάσκος και ο ΠεριφερειακόςΣύμβουλος, Σταμάτης Γκάβαλης. Εκτός βέβαια, όσοι διαφώνησαν με Σαμαρά και διεγράφησαν, δηλαδή, ο Κ.Μαρκόπουλος, που έτσι κι αλλιώς με τις υπάρχουσες συνθήκες πίσω δε θα γύριζε.

Μάλιστα σχετική εγκύκλιο απέστειλε προς όλες τις ΝΟΔΕ, τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής και την ΟΝΝΕΔ ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Ανδρέας Λυκουρέντζος, με την οποία γίνεται γνωστές οι πορϋποθέσεις που θα πρέπει να πληροί ο υποψήφιος για μία θέση στο ψηφοδέλτιο.

Όπως επισημαίνεται, οι δηλώσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα πρέπει, μεταξύ άλλων, να συνοδεύονται από πρόσφατο πιστοποιητικό ποινικού μητρώου και εφόσον ο ενδιαφερόμενος είναι πρώην βουλευτής- από δήλωση παραίτησής του από το δικαίωμα δικαστικής διεκδίκησης οποιουδήποτε ποσού αναδρομικώς οφειλομένων αναπροσαρμογών της βουλευτικής του αποζημίωσης, καθώς και κάθε άλλου ποσού που σχετίζεται με οποιοδήποτε τρόπο προς τη βουλευτική του ιδιότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου