Νηστίσιμο και εύκολο φαγητό που θα θέλετε να τρώτε όλη τη διάρκεια της σαρακοστής, αλλά και μετά.
Υλικά
100 γρ, ταραμάς λευκός
5 φέτες μουλιασμένο ξερό ψωμί
1 κόκκινη πιπεριά Φλωρίνης ψητή στο φούρνο
1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο και βρασμένο για λίγο
1/2 ποτήρι ελαιόλαδο περίπου
Χυμός ενός μεγάλου λεμονιού
Εκτέλεση
1. Χτυπάμε όλα τα υλικά στο multi έκτος από το λάδι και το λεμόνι.
2. Αυτά τα δύο υλικά που έχουν απομείνει τα ρίχνουμε στο τέλος λίγο λίγο και δοκιμάζουμε μέχρι να μας μας ταιριάζει στη γεύση.
3. Τη σερβίρουμε σε ρηχό μπολ και τη στολίζουμε με λίγα φρέσκα φύλλα δυόσμου!
Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012
Ταραμοσαλάτα με κόκκινη πιπεριά από τη Νίκη Μερκούρη
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου