Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Μετά την εκλογή, στην ΚΟ ο Βενιζέλος

Πυρετώδεις διεργασίες και προσπάθεια να ανέβει το ηθικό των βουλευτών

Μετά την εκλογή, στην ΚΟ ο Βενιζέλος

Με την συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ θα επικυρωθεί η εκλογή στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ του νέου προέδρου κ. Ευάγγελου Βενιζέλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες μετά από συνεννόηση που είχε ο κ. Βενιζέλος με τον γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος κ. Βασίλη Έξαρχο συμφωνήθηκε να συνεδριάσει το κοινοβουλευτικό όργανο στις αρχές τις επόμενης εβδομάδας, πιθανότατα την Τρίτη.

Η συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας θα έχει πανηγυρικό χαρακτήρα. Εκεί ο κ. Βενιζέλος για πρώτη φορά θα απευθυνθεί ως πρόεδρος του κόμματος στους βουλευτές. Θα προσπαθήσει να ανεβάσει το ηθικό τους και θα δώσει για μια ακόμη φορά το σύνθημα «Αρχίζουμε».

Λίγο πιο πριν ο κ. Βενιζέλος θα έχει υποβάλλει την παραίτησή του στον πρωθυπουργό της χώρας κ. Λουκά Παπαδήμο. Έτσι στις συνεδριάσεις της Βουλής για το πολυνομοσχέδιο και την νέα δανειακή σύμβαση δεν θα συμμετέχει ως αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών, αλλά ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Εκεί θα είναι και η πρώτη – ουσιαστικά – προεκλογική αναμέτρηση με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά.

Ο κ. Βενιζέλος ήδη ετοιμάζεται για την μέρα εκείνη. Θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμη για την πορεία του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ στο δρόμο προς της εθνικές εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου