Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Προβλήματα που εμποδίζουν την απόλαυση!!!

Το σεξ παρουσιάζεται συνήθως ως απόλαυση. Ωστόσο στη πραγματικότητα όλοι ξέρουμε ότι η ερωτική συνεύρεση δεν είναι πάντα ρόδινη.
Διαβάστε παρακάτω για τρία «αγκάθια» που βάζουν φρένο στην ηδονή σύμφωνα με τους ειδικούς.

Οργασμικός πονοκέφαλος
Τη στιγμή του σεξ στον άνδρα, πριν αλλά και μετά την εκσπερμάτιση, είναι πολύ πιθανό να αρχίσει ένας πονοκέφαλος, βασικό χαρακτηριστικό του οποίου είναι ο πόνος στα μάτια. Ο συγκριμένος πονοκέφαλος μπορεί να κρατήσει 12- 14 ώρες μετά το σεξ. Ο μόνος τρόπος ίασης είναι η αποχή από το σεξ μέχρι να περάσει. Σε μια τέτοια κατάσταση η γυναίκα οφείλει να δείξει κατανόηση και να ηρεμήσει τον σύντροφό της, καθώς ο πονοκέφαλος αυτός μπορεί να οφείλεται σε ψυχολογικά αίτια, κούραση, άγχος αλλά και στο έντονη επιθυμία του για σεξ την δεδομένη χρονική στιγμή.

Μόνιμη στύση
Σε αυτή την περίπτωση, o άνδρας είναι σε στύση, εκσπερματώνει, στη συνέχεια όμως δεν «ηρεμεί», αφού βρίσκεται ακόμη σε παρατεταμένη στύση και παράλληλα νιώθει έντονο πόνο. Αν η κατάσταση δεν βελτιωθεί, η λύση είναι η «αποσυμφόρηση» των αιμοφόρων αγγείων της περιοχής, η οποία επιτυγχάνεται με την αφαίρεση αίματος με σύριγγα από το πέος ώστε να επανέλθει στη φυσιολογική του κατάσταση.

Πόνος στο σεξ
Το σεξουαλικό αυτό πρόβλημα εμφανίζεται περισσότερο στις γυναίκες, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι και οι άνδρες δεν το παθαίνουν. Κατά τη διάρκεια του σεξ, στη περίπτωση της δυσπαρευνίας, η επαφή είναι επώδυνη, καθώς ο άνδρας ή γυναίκα, νιώθουν έντονο πόνο στα γεννητικά τους όργανα.
Πιθανά αίτια μπορεί να είναι μόλυνση ή κάποιο σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα ή ακόμη και ψυχοσωματικοί λόγοι. Σημαντικό κριτήριο για να αισθανθείτε καλύτερα, είναι να χαλαρώσετε πρώτα ψυχολογικά και στη συνέχεια σωματικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου