Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

29/7/2011
Γενικό προφίλ

Η Σελήνη από τον Καρκίνο στέλνει μηνύματα καθήκοντος αλλά και συναισθηματικής ωριμότητας. Η ταυτόχρονη αλλαγή ζωδίων του Ερμή και της Αφροδίτης αλλάζουν άρδην το πλανητικό σκηνικό επιφέροντας μια όμορφη και άκρως δημιουργική αναμπουμπούλα. Σήμερα καλό θα είναι συμβόλαια και σοβαρές συζητήσεις να μετατεθούν για άλλη μέρα μιας και η όψη Ερμή – Ποσειδώνα δεσπόζει και επιφέρει ζητήματα εξαπάτησης και αναληθείας.

Κριός
Η είσοδος της Αφροδίτης στο Λιοντάρι σας δίνει τις ευκαιρίες να παίξετε δυνατά και συναισθηματικά να βγείτε κερδισμένοι. Όμως θα πρέπει να μάθετε να κοστολογείτε το κάθε πράγμα, ώστε να αποφύγετε τη μεγαλομανία στην παρούσα φάση. Στα επαγγελματικά, ίσως καταλάβετε πως ο δρόμος για την επιτυχία περνά μέσα από τη συνεργασία και αυτό θα σας βοηθήσει να εργαστείτε με μεγαλύτερη άνεση. Οι γεννημένοι του 1980 χρειάζεται να επιδείξετε ιδιαίτερη προσοχή σε επαγγελματικά ζητήματα.

Ταύρος
Αυτό που χρειάζεται είναι να βρείτε τον εαυτό σας και να εμμείνετε στις θέσεις σας. Μπορεί οι άλλοι να λένε να τις βρίσκουν αιρετικές ή ακόμα και ακραίες πλην όμως αυτές είναι που θα σας δικαιώσουν. Προσπαθήστε λιγάκι να κάνετε έναν απολογισμό σε ζητήματα φίλων και να δείτε, ποιοι πραγματικά είναι δίπλα σας. Αισθηματικά, μην απορρίπτετε κάτι, μόνο και μόνο επειδή σας το υπαγορεύουν άλλοι. Οι γεννημένοι του 1969 ίσως βρεθείτε ανάμεσα σε φίλους και περάσετε πάρα πολύ καλά.

Δίδυμοι
Οι σωστοί χειρισμοί και η κατάλληλη προετοιμασία θα σας βοηθήσουν να αντεπεξέλθετε σε οικονομικά ζητήματα. Στα επαγγελματικά, μάλλον κοιτάτε το ρολόι σας για το πότε θα έρθει η ώρα να φύγετε παρά συγκεντρώνεστε στα της εργασίας. Στα αισθηματικά, αξίζει να γίνουν κάποιες παραχωρήσεις προκειμένου και το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει να νιώσει άνετα στη σχέση. Οι γεννημένοι του 1985 θα πρέπει να κάνετε πράξεις ουσίας και όχι εντυπωσιασμού.

Καρκίνος
Η Σελήνη στο ζώδιό σας δημιουργεί τις προϋποθέσεις προκειμένου οι υποθέσεις που σας απασχολούν να πάρουν ένα σίγουρο μα όχι τόσο ταχύ δρόμο. Στα επαγγελματικά, οι προθέσεις δεν φτάνουν, χρειάζονται και έργα και γι’ αυτό στην παρούσα φάση πρέπει να κάνετε κάποια πράγματα παραπάνω. Στα αισθηματικά, μην απασχολείτε το μυαλό σας με το χτες αλλά σκεφτείτε το αύριο μιας και το σήμερα σας καλύπτει. Οι γεννημένοι του 1987 ίσως πρέπει να κάνετε τώρα το μεγάλο βήμα στη ζωή σας.

Λέων
Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας έρχεται να κάνει τη ζωή σας ένα ατέλειωτο πανηγύρι ενώ ο Ερμής μέσα στον 2ο ηλιακό οίκο στην Παρθένο σας μαθαίνει να ψωνίζετε αλλά και να περνάτε καλά, χωρίς να σας στοιχίζει ακριβά. Αισθηματικά, μπαίνετε σε μια περίοδο όπου μπορείτε να απολαύσετε τη σχέση μιας και ζητήματα που σας απασχολούν 11 μήνες το χρόνο περνούν στο περιθώριο. Οι γεννημένοι του 1973 χρειάζεται να είσαστε προσεκτικοί σε ζητήματα κίνησης, άθλησης και ψυχαγωγίας.

Παρθένος
Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιό σας ενισχύει την κρίση και την αναλυτική σας ικανότητα. Ωστόσο, η σημερινή μέρα χρειάζεται προσοχή μιας και η αντίθεση Ερμή – Ποσειδώνα ίσως σας φέρει αντιμέτωπους με μια εξαπάτηση. Σήμερα μην επενδύετε στην εικόνα και προσπαθήστε να λειτουργήσετε τη λογική σας όσο το δυνατόν πιο καλά. Αισθηματικά, οι σχέσεις αποκτούν ποιότητα και καλύτερη επικοινωνία. Οι γεννημένοι του 1969 χρειάζεται να ξαναδείτε ζητήματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας.

Ζυγός
Σήμερα ίσως θα ήταν καλύτερα να δρομολογήσετε τις καταστάσεις και να λειτουργήσετε με μεγαλύτερη μεθοδικότητα. Σε θέματα στυλ και εμφάνισης δεν παίζεστε μιας και λάμπετε κυριολεκτικά. Στα επαγγελματικά, ίσως πρέπει να ξεχωρίσετε τη φιλία από την εργασία μιας και πολλές φορές αυτό λειτουργεί ες βάρος σας. Αισθηματικά, μη γίνεστε σκληροί και κυνικοί μιας και στην πραγματικότητα κρύβετε ένα θησαυρό αγάπης. Οι γεννημένοι του 1988 δημιουργείτε κάτι πολύ δυνατό.

Σκορπιός
Κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας οι επαφές δίνουν και παίρνουν όμως θα σας είναι αρκετά δύσκολο να κατασταλάξετε επάνω σε κάποια ζητήματα. Αισθηματικά, βρίσκεστε σε ένα μεταβατικό και γεμάτο διλήμματα στάδιο που πρέπει να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Μεταξύ της λογικής και της καρδιάς υπερτερεί η δεύτερη και αυτό σας δίνει ένα εχέγγυο. Προσπαθήστε να παραμείνετε ήρεμοι. Οι γεννημένοι 1968 ίσως κάνετε κάποιες αλλαγές στην εμφάνιση σας.

Τοξότης
Η σημερινή μέρα σας αναγκάζει εκ των πραγμάτων να προσπαθήσετε να δώσετε σολομώντεια λύση και ενώ αισθηματικά όλα πάνε καλά, στον επικοινωνιακό τομέα διαπιστώνετε έντονο πρόβλημα. Ίσως από μεριάς σας χρειάζεται να είσαστε πιο μετρημένοι στα λόγια μιας και ότι πείτε μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον σας. Επαγγελματικά, ίσως πρέπει να κάνετε κάποιες τροποποιήσεις είτε στο ωράριο είτε στον τρόπο λειτουργίας. Οι γεννημένοι το 1971 θα πρέπει να προσθέσετε ξεκούραση στο πρόγραμμα σας.

Αιγόκερως
Ίσως σήμερα να χρειαστεί να εξοικονομήσετε χρόνο για επαγγελματικά θέματα μιας και δεν αποκλείεται κάποιες εργασίες να εκτελεστούν με βαριά καρδιά. Η οπτική που διαθέτετε σίγουρα μπορεί να δώσει λύση και να μπαλώσει τα όποια λάθη. Αισθηματικά, η Αφροδίτη μέσα στον 8ο ηλιακό οίκο πυροδοτεί όμορφες καταστάσεις αλλά δεν αποκλείεται να νιώσετε και την υποστήριξη από άτομα που δεν φανταζόσασταν. Οι γεννημένοι 1988 ίσως επιχειρήσετε κάποιες μίνι αποδράσεις.

Υδροχόος
Η Αφροδίτη και ο Ήλιος απέναντί σάς έχουν αναγκάσει εκ των πραγμάτων να δώσετε έμφαση σε ζητήματα εμφάνισης. Στα επαγγελματικά, θα πρέπει να είσαστε σίγουροι πως σε πολλά πράγματα που κάνετε υπάρχουν βλέμματα που σας παρακολουθούν και αυτό ίσως να σας στερεί τη δημιουργία. Αισθηματικά, η σωστή επιλογή είναι και θέμα τάιμινγκ και στην παρούσα φάση χρειάζεται να θυμάστε πως ό, τι λάμπει δεν είναι χρυσός. Οι γεννημένοι του 1964 χρειάζεται να απολαύσετε την οικογενειακή γαλήνη.

Ιχθείς
Σήμερα έρχεστε αντιμέτωποι με τον ίδιο σας τον εαυτό αλλά χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στις λεκτικές υπερβολές. Θέματα που σχετίζονται με προσωπικές επιλογές ίσως νιώσετε πως στοχοποιούνται. Στα αισθηματικά, υπάρχουν προτάσεις, πρέπει όμως να κάνετε την καλύτερη δυνατή επιλογή. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο με καθαρό μυαλό. Επαγγελματικά, μην πιστεύετε σε λόγια μιας και η ολοκλήρωση θα έρθει μόνο από τη δική σας δράση. Οι γεννημένοι του 1992 προτού αλλάξετε τον κόσμο θα πρέπει να αλλάξετε τον μικρόκοσμο σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου