Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Χάμιλτον: «Επιστρέψαμε»

McLaren Ferrari και Red Bull έδειξαν στο Γερμανικό γκραν πρι πως θα είναι οι πρωταγωνίστριες στη «μάχη» του πρωταθλήματος.

Η McLaren με τον Λιούις Χάμιλτον μπήκε ξανά στο παιχνίδι του τίτλου, η Ferrari συνέχισε τις καλές εμφανίσεις με τον Αλόνσο να κρατά ψηλα τη σημαία της και η Red Bull Racing μπορεί να εξασφάλισε 27 πολύτιμους βαθμούς, όμως έδειξε ευάλωτη. Ο Μάρκ Βέμπερ δεν εκμεταλλεύτηκε την pole position, τερματίζοντας τελικά τρίτος, ενώ για πρώτη φορά φέτος, ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Σεμπάστιαν Φέτελ , έμεινε εκτός βάθρου! Χάμιλτον, Αλόνσο και Φέτελ ήταν οι πρωταγωνιστές ας δούμε τι δήλωσαν:

Λιούις Χάμιλτον (McLaren Mercedes) 1ος

« Κάθε νίκη είναι ιδιαίτερη. Όμως χάρη στην προσπάθεια και την ενέργεια που έβαλε η ομάδα, η σημερινή είναι ακόμα πιο ιδιαίτερη. Η σημερινή νίκη είναι κάτι πολύ θετικό για εμάς αλλά έχουμε ακόμα πολύ δρόμο και από εδώ και εμπρός εκτός από την ταχύτητα θα είναι σημαντικές και οι σταθερές εμφανίσεις. Οι μεταξύ μας διαφορές ήταν πολύ μικρές. Έτσι ο οδηγός πρέπει να τα κάνει όλα τέλεια. Νομίζω ότι οι κινήσεις που έκανα σήμερα ήταν οι πιο ακριβείς που έχω κάνει ποτέ. Το να μπορείς να οδηγείς με το μυαλό μαζί με την καρδιά και να τα κάνεις όλα σωστά είναι πάρα πολύ μεγάλη ικανοποίηση. Η μάχη για το πρωτάθλημα θα είναι πάρα πολύ σκληρή τώρα. Επιστρέψαμε σε αυτήν και ελπίζω να διατηρήσουμε αυτήν την κεκτημένη ταχύτητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου