Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Πέμπτη 28/7

Γενικό προφίλ

Η σημερινή μέρα ξεκινά με ρομαντισμό και φιλόδοξη διάθεση που όμως σκοντάφτουν ξαφνικά στον κυνισμό των γεγονότων και σε καταστάσεις στρες. Μια μέρα κατά την διάρκεια της οποίας δεν πρέπει να επιχειρήσετε να εκμαιεύσετε συναισθήματα γιατί αυτό μπορεί να πονέσει.


Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα σας απασχολήσουν ζητήματα με την οικογένεια σας αλλά και θέματα που σχετίζονται με την εύρυθμη λειτουργία του σπιτιού. Στα επαγγελματικά, ίσως χρειάζεται να ρίξετε λίγο νερό στο κρασί σας και να προσπαθήσετε να συνεργαστείτε. Κάποιες νέες γνωριμίες ή συναντήσεις με πρόσωπα του παρελθόντος θα σας βοηθήσουν να δώσετε λύσεις σε ζητήματα που σας απασχολούν. Οι γεννημένοι το 1970 δεν θα πρέπει να αφήσετε τις ευκαιρίες να σας ξεφύγουν.


Οι προσωπικές διαμάχες και οι λεονταρισμοί δεν μπορούν να οδηγήσουν πουθενά. Αντίθετα, αν λειτουργήσετε περισσότερο ομαδικά, ίσως καταφέρετε πολύ πιο εύκολα να βάλετε το νερό στο αυλάκι. Συναισθηματικά, πρέπει να δείτε τι είναι αυτό που μπορεί να βελτιώσει τη σχέση και να ομορφύνει το περιβάλλον και να πράξετε ανάλογα. Το σίγουρο είναι πως μέσα από τη σχέση δεν πρέπει να έχετε παράπονο. Οι γεννημένοι του 1983 θα πρέπει μόνοι σας να ψάξετε το δρόμο προς την επιτυχία.


Πηγαίνοντας κόντρα στα σημάδια των καιρών ουσιαστικά το μόνο που κάνετε είναι να επιβαρύνετε τη σχέση σας. Οι συζητήσεις και οι ευφημισμοί μπορεί να σας βγάζουν από τη δυσάρεστη θέση αλλά για πόσο; Χρειάζεστε ένα ολοκληρωμένο πακέτο στήριξης και κυρίως καθαρό μυαλό. Στα ερωτικά, ίσως πρέπει να κάνετε κάποιο βήμα παραπέρα διότι κάποια θέματα έχουν μείνει σε καθαρά φιλολογικό πεδίο. Οι γεννημένοι του 1966 ίσως πρέπει να δείτε το μέλλον από άλλη οπτική γωνία.


Σήμερα πρέπει να αρπάξετε την ευκαιρία και να βγείτε μπροστά λειτουργώντας με σχέδιο και σε καμία περίπτωση παρορμητικά. Δαμάστε τις ανασφάλειές σας και μην προσπαθείτε να εκμαιεύσετε κουβέντες και συναισθήματα γιατί όπου αναπτύσσεται δράση αναπτύσσεται και αντίδραση. Στα αισθηματικά, μην παραμερίζετε τα θέλω σας εις βάρος των πρέπει των άλλων και δώστε στη σχέση το χρόνο και την προσοχή που της αναλογεί. Οι γεννημένοι του 1979 ίσως διαπιστώσετε κάποιες ατασθαλίες.


Η Σελήνη μέσα από τον 12ο ηλιακό οίκο σας φέρνει κάποιες ανησυχίες αναγκάζοντάς σας να κολυμπήσετε σε πιο ρηχά νερά. Στα επαγγελματικά, χρειάζεται λίγο προσοχή διότι ίσως οι στόχοι σας να είναι υπέρμετρα φιλόδοξοι. Αισθηματικά, ίσως διαπιστώνετε έναν κορεσμό ο οποίος προέρχεται από διαδοχικές αποτυχημένες προσπάθειες. Ανασυνταχθείτε, ορμήστε και παίξτε το παιχνίδι όπως μόνο εσείς ξέρετε. Για τους γεννημένους του 1987 ίσως τεθεί ζήτημα επαγγελματικής πειθαρχίας.


Αυτό που χρειάζεται από εσάς είναι να μην περιπλέκετε τα πράγματα και να μην εμπλακείτε σε θέματα τρίτων που δεν σας αφορούν. Λόγω του ότι είσαστε άτομα με έντονο το στοιχείο της προσφοράς θα πρέπει να βάλετε ένα φρένο. Ίσως άτομα να σας ρουφούν την ενέργεια αφήνοντας σας ψυχικά ευάλωτους. Στα συναισθηματικά, πρέπει να σκύψετε με μεγαλύτερη κατανόηση και να αντιμετωπίσετε από κοινού τα προβλήματα του συντρόφου σας. Οι γεννημένοι του 1991 πρέπει να οριοθετήσετε το τι θέλετε και το τι μπορείτε.


Σήμερα χρειάζεται να ξεκαθαρίσετε το τι πρέπει να κάνετε και κυρίως να οριοθετήσετε τον τρόπο δράσης σας. Μια μέρα κάπως δύσκολη η οποία θα σας φέρει άγχος λόγω του ότι θα θέλετε να προλάβετε να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Στα επαγγελματικά, μπορείτε να περιμένετε μια απρόσμενη βελτίωση η οποία όμως θα έχει και το ανάλογο ψυχικό βάρος. Συναισθηματικά, προσπαθήστε να κρατήσετε τη σχέση σας σε εγρήγορση αλλά κυρίως να μπορέσετε να περάσετε και εσείς καλά. Οι γεννημένοι του 1976 ίσως πρέπει να δρομολογήσετε επαγγελματικά σχέδια.


Ο Δίας απέναντι σας προσπαθεί να στείλει μηνύματα αισιοδοξίας αλλά ο δέκτης σας είναι κλειστός. Η Σελήνη μέσα στο ζώδιο του Καρκίνου σας τροφοδοτεί με έντονη διαίσθηση, χρειάζεται όμως να επικεντρωθείτε στα καλά που σας συμβαίνουν αποτινάσσοντας από πάνω σας όλη την αρνητική ενέργεια. Στα επαγγελματικά, προσπαθήστε διαμέσου των έργων σας να δείξετε στους άλλους πως δικαιωματικά αξίζετε το κάτι παραπάνω. Οι γεννημένοι του 1988 ίσως βρείτε μπροστά σας ένα απρόσμενο τυχερό.


Ψυχολογικά, στην παρούσα φάση περνάτε το δικό σας κάβο ντόρο, αν και σύντομα θα βγείτε σε ήρεμα και καταγάλανα νερά. Στα επαγγελματικά, ίσως οι προσπάθειες που καταβάλλετε να μην εκτιμώνται αναλόγως, όμως το έργο και η ποιότητα που βγάζετε αποτελούν για εσάς το εχέγγυο για την επιτυχία. Στα αισθηματικά, η σχέση λειτουργεί ως κυματοθραύστης, προφυλάσσοντας σας και δίνοντας τη σιγουριά που αναζητάτε. Οι γεννημένοι του 1986 ίσως πρέπει να δείτε λίγο παρακάτω.


Σήμερα θα πρέπει σε κάθε απόφασή σας να υπερτερεί το λογικό κομμάτι αφήνοντας παραπέρα τους συναισθηματισμούς και τις προκαταλήψεις. Στα επαγγελματικά, ίσως νιώσετε πως πρέπει να κάνετε κάποιες αλλαγές οι οποίες απαιτούν να προχωρήσετε σε πλήρη εκκαθάριση. Στα αισθηματικά, ενδεχομένως είσαστε πιο ευάλωτοι όμως πάραυτα αξίζει να κάνετε τις απαραίτητες προσπάθειες προκειμένου η σχέση να είναι άκρως λειτουργική. Οι γεννημένοι του 1964 χρειάζεται να επενδύσετε περισσότερο στον έρωτα.


Σήμερα κρίνεται απαραίτητο να επενδύσετε περισσότερο στο συναίσθημα και να μην λειτουργήσετε επιφανειακά. Επιπλέον, αν και το κατάλληλο ταίρι είναι ζητούμενο για εσάς, εντούτοις ελάχιστοι θα μπορούσαν να ακολουθήσουν τους φρενήρεις ρυθμούς σας. Επαγγελματικά ίσως χρειάζεται να βάλετε πλάτη και να προσπαθήσετε λίγο περισσότερο, εισάγοντες νέες ιδέες. Οι γεννημένοι του 1972 θα πρέπει να δείτε παρακάτω να κοιτάζοντας πέρα από το παρόν και το μέλλον σας.


Σήμερα μπορείτε να περάσετε τις προσωπικές σας επιδιώξεις με βελούδινο τρόπο. Όσον αφορά τα επαγγελματικά χρειάζεται να εντατικοποιήσετε τις προσπάθειές σας, δημιουργώντας έτσι τις βάσεις για ένα καλύτερο αύριο. Η διαίσθησή σας είναι ιδιαίτερα τονισμένη και αυτό σας κάνει να υπερέχετε έναντι των άλλων. Σε προσωπικό επίπεδο αξίζει να οριοθετήσετε ένα άλλο στυλ και να δώσετε χώρο στη σχέση προκειμένου να αναπνεύσει. Οι γεννημένοι του 1979 θα πρέπει να κοιτάξετε και λίγο τον εαυτό σας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου