Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Τετάρτη 27/07

Γενικό προφίλ

Η σημερινή μέρα είναι αρκετά καλή αν και χρειάζεται λίγο προσοχή λόγω της συνόδου Σελήνης – Άρη στους Διδύμους. Επίσης ξεχωρίζει το τρίγωνο Ηλίου – Ουρανού, πράγμα που ευνοεί νέες γνωριμίες ενώ φέρνει μια επαναστατική διάθεση.



Η Σελήνη στους Διδύμους σας βοηθά να πετύχετε στον επικοινωνιακό τομέα αλλά και να καταφέρετε να καταστρώσετε σχέδια με μεθοδικότητα και στρατηγική. Στα επαγγελματικά, δεν αποκλείεται να χρειαστεί να συνεργαστείτε με άτομα που δεν σας είναι και τόσο ευχάριστα αλλά πιθανόν το αποτέλεσμα που θα προκύψει να δημιουργήσει νέα και ωφέλιμα δεδομένα. Αποφύγετε στον ερωτικό τομέα να δημιουργήσετε κόντρες και βγάλτε από μέσα σας όλα αυτά που νιώθετε. Οι γεννημένοι του 1968 περνάτε μια περίοδο δαιμονιώδους φόρμας.



Η Σελήνη στους Διδύμους και η σύνοδος της με τον Άρη σας αναγκάζει να βάλετε το χέρι στην τσέπη. Προσπαθήστε να ικανοποιήσετε τα θέλω σας αλλά με ρέγουλα γιατί ίσως το θέμα εκτροχιαστεί. Στα αισθηματικά, χρειάζεται να επιδείξετε μεγαλύτερη συνέπεια μιας και στην παρούσα φάση υπάρχει μια προδιάθεση να είσαστε απόμακροι. Επαγγελματικά, είναι απαραίτητο από μεριά σας να προσπαθήσετε να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό προκειμένου να ανταμειφτείτε ηθικά και οικονομικά. Οι γεννημένοι του 1976 πρέπει να ξαναδείτε ζητήματα που σχετίζονται με την οικογένεια.



Η Σελήνη στο ζώδιό σας σηματοδοτεί κίνηση και νοητική εγρήγορση. Οι σχέσεις με το άλλο φύλο ίσως νιώσετε πως πατούν πάνω σε τεντωμένο σχοινί. Στα επαγγελματικά, η αναζήτηση της σταθερής αξίας βρίσκεται στο πρόσωπο σας μιας και είσαστε γεννημένοι για τα πολύπλοκα. Στα αισθηματικά, ίσως υποστείτε μια πολιορκία ερωτήσεων από πρόσωπο που ενδιαφέρεται να μάθει για το κοινωνικό σας στάτους προκειμένου να αξιολογήσει την πιθανότητα σχέσης μαζί σας. Οι γεννημένοι του 1990 χρειάζεται να είσαστε πιο ξεκάθαροι στις σχέσεις σας.



Η σημερινή μέρα απαιτεί από εσάς να βρείτε ψυχικά αποθέματα και να οργανώσετε την αντεπίθεση σας. Στα επαγγελματικά, πιθανόν να χρειαστεί τις κινήσεις που κάνετε να τις διασταυρώσετε και κυρίως να τις κρατήσετε στεγανές. Η επιτυχία μα και η συνέπειά σας είναι αδιαμφισβήτητες. Στα αισθηματικά, ίσως έτσι όπως κυνηγάτε τις καταστάσεις να βρεθείτε στο καναβάτσο μιας και η τακτική σας είναι καθόλα ανορθόδοξη. Εστιάστε στο τώρα και μη σκαλίζετε το παρελθόν. Οι γεννημένοι του 1977 χρειάζεται να εξετάσετε τα ζητήματα της συναισθηματικής σας ζωής.



Η σημερινή μέρα μπορεί να κυλήσει ομαλά αλλά και κάποιες γνωριμίες οι οποίες στην παρούσα φάση σας φαίνονται ανώφελες ή στην καλύτερη των περιπτώσεων ανάλατες να εξελιχθούν σε σχέσεις - βαρόμετρο για την μετέπειτα πορεία σας. Στα επαγγελματικά μεθοδεύονται πράγματα με πλήρη μυστικότητα και χρειάζεται από μεριά σας να κινείστε πιο παρασκηνιακά. Στα αισθηματικά, κάποιοι από εσάς ίσως νιώθετε πως το πλήρωμα του χρόνου πλησιάζει κ


Παρθένος
Στην παρούσα φάση ενδεχομένως το να εκραγείτε να μην είναι και το πιο φοβερό πράγμα στον κόσμο. Ιδιαίτερα στα επαγγελματικά, χρειάζεται να κάνετε κινήσεις οι οποίες να μπορούν να σας βοηθήσουν να πάτε παρακάτω. Η μεθοδικότητα αλλά και η ολοκληρωμένη σκέψη συμβάλλουν αποφασιστικά, ώστε οι εργασίες σας να αποτελούν σημείο αναφοράς. Αισθηματικά, ίσως χρειάζεται να κατασταλάξετε αλλά κυρίως να μάθετε να διεκδικείτε διότι η απάθεια δεν οδηγεί πουθενά. Οι γεννημένοι του 1984 ήρθε η ώρα να διεκδικήσετε κάποια πράγματα που στερηθήκατε.



Η Σελήνη στους Διδύμους σας κάνει να κινείστε με γρήγορους ρυθμούς. Ο επαγγελματικός τομέας στην παρούσα φάση περνάει μια κατάσταση μετάλλαξης που σας αναγκάζει να μεταμορφωθείτε και εσείς μαζί του. Δεν θα πρέπει να εντυπωσιάζεστε από τίτλους και από πινακίδες μιας και λίγο πολύ όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουνε. Στα ερωτικά, χρειάζεται να ρίξετε μεγαλύτερο βάρος αφενός στην κατανόηση των θέλω του προσώπου που σας ενδιαφέρει και αφετέρου στην αφιέρωση χρόνου. Οι γεννημένοι του 1991 είναι αναγκαίο να επιδείξετε ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις σας.



Κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας ίσως θα χρειαστεί να δώσετε βαρύτητα σε θέματα ατομικής υγιεινής. Ο επαγγελματικός τομέας πιθανόν για εσάς να είναι ιδιαίτερα κουραστικός μιας και λείπει η οργάνωση. Προσπαθήστε να είστε μεθοδικοί αλλά αθόρυβοι και μη προσπαθείτε να επιβάλλετε τη γνώμη σας. Το σίγουρο είναι πως θα δικαιωθείτε. Αισθηματικά, ίσως χρειάζεται να δείτε παρακάτω μια και στην παρούσα φάση οτιδήποτε παλιό σας φαίνεται πως έχει κάνει τον κύκλο του. Οι γεννημένοι του 1965 χρειάζεται να επιδείξετε ιδιαίτερη προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σας.



Με τη Σελήνη και τον Άρη απέναντι σας σίγουρα δεν νιώθετε και τόσο άνετα. Η αναζήτηση ενός καλού συνεργάτη είναι μια διαδικασία χρονοβόρα και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Εσείς από τη μεριά σας αποδίδετε τα μέγιστα πλην όμως η αμοιβή δεν σας ικανοποιεί. Ο χρόνος μένει να σας δικαιώσει, αρκεί και εσείς να μην γίνετε προκλητικοί. Οικονομικά, πέρα από έξοδα διαφαίνονται και απρόβλεπτα έσοδα. Οι γεννημένοι του 1985 ίσως χρειαστεί να επενδύσετε περισσότερο στα συναισθηματικά σας προκειμένου να βρείτε μέσα σας την απαραίτητη ισορροπία.



Στην παρούσα φάση ίσως η σιωπή να αποδειχθεί χρυσός. Νιώθετε μέσα σας την ανάγκη να εναντιωθείτε σε κάθε τι που σας καταπιέζει, ωστόσο αυτό δεν είναι ούτε σωστό μα ούτε και έξυπνο. Ο Δίας μέσα από τον Ταύρο παρέχει τις ευκαιρίες που χρειάζεστε προκειμένου να ανεβείτε παραπάνω. Στα αισθηματικά, κρίνεται αναγκαίο να μην υποπέσετε στο λάθος να ακολουθήσετε μονοπάτια τα οποία θα σας ξεστρατίσουν από τη σχέση. Η ειλικρίνεια ή ακόμα και τα παράπονα σας μπορεί να έχουν αίσιο τέλος. Οι γεννημένοι του 1978 χρειάζεται να προστατέψετε τα συμφέροντα σας.



Σήμερα πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας μιας και έχετε ιδιαίτερη εύνοια τόσο σε αισθηματικό όσο και οικονομικό επίπεδο. Ωστόσο, ίσως η έκπληξη που κυνηγάτε να έρθει στα επαγγελματικά μιας και θα καρπωθείτε τα αποτελέσματα του εγχειρήματος σας. Χρειάζεται όμως να προσέξετε λίγο τον περίγυρο σας μιας και η ζήλια και ο φθόνος ίσως κάνουν γλυκά, γλυκά την εμφάνιση τους. Αισθηματικά, μη ξεγελιέστε. Οι γνωριμίες της παρούσας φάσης είναι πολύ όμορφες πλην όμως παροδικές. Οι γεννημένοι του 1986 συγκεντρωθείτε περισσότερο σε αυτό που κάνετε.



Η παρουσία του Άρη και της Σελήνης στους Διδύμους κάνει το μυαλό σας να παίρνει φωτιά, ωστόσο οι σχέσεις σας με τους άλλους κυμαίνονται ανάμεσα στην αδιαφορία και την έκρηξη. Ίσως κάποια συνάντηση να μην σας αρέσει όμως πρέπει να γίνει. Στα συναισθηματικά ενδεχομένως έχετε αφήσει αρκετά μέτωπα ανοιχτά και καλείστε να τα κλείσετε ενώ πιθανόν να δεχτείτε πρόταση για συνεύρεση από το παρελθόν σας. Προσέχετε πως θα χειριστείτε αυτό το ενδεχόμενο γιατί μπορεί να γίνετε αντικείμενο προς συζήτηση. Οι γεννημένοι του 1963 πρέπει να δείξετε προσοχή σε επαγγελματικές επιλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου