Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Τρίτη 26/7

Γενικό προφίλ

Η Σελήνη άκρως επικοινωνιακή μέσα από τους Διδύμους προσπαθεί να μπαλώσει τα κακώς κείμενα με ...σκέρτσο και νάζι. Το τρίγωνο που θα πραγματοποιήσει με τον Κρόνο το μεσημέρι βοηθά σε πρακτικά ζητήματα καθώς επίσης σας δίνει τη δυνατότητα να βάλετε τα πράγματα σε μια τάξη. Μια μέρα που οι συζητήσεις θα έχουν έντονο ενδιαφέρον και ποικίλες κατευθύνσεις.


Οι επικοινωνίες και οι συζητήσεις σήμερα θα είναι στο επίκεντρο βοηθώντας σας να βρείτε λύσεις και απαντήσεις σε θέματα που σας απασχολούν. Δεν πρέπει να λησμονήσετε υποχρεώσεις και ζητήματα που σχετίζονται με το χώρο εργασίας γιατί μπορεί να βρεθείτε υπόλογοι ανά πάσα ώρα και στιγμή. Στα συναισθηματικά, τα πράγματα κυλάνε απίστευτα καλά και το μόνο που μπορεί να σας σταματήσει είναι η απεργία των ταξί. Οι γεννημένοι του 1988 θα χρειαστεί να περιμένετε λίγο ακόμη για να πετύχετε το σκοπό σας.


Η παρουσία του Ερμή στο Λέοντα σας έχει κάνει τα νεύρα ...τσατάλια. Επιπλέον, με τον ανακατωσούρη Άρη και τη Σελήνη στον 2ο ηλιακό οίκο οικονομικά ζητήματα σας προκαλούν πονοκέφαλο. Σήμερα θα χρειαστεί να είσαστε πιο λογικοί και πιο μετρημένοι και να μην συμπαρασύρεστε από τα θέλω των άλλων. Η συναισθηματική σας ζωή υφίσταται αλλαγές οι οποίες είναι απαραίτητες να γίνουν προκείμενου η σχέση να ανανεωθεί. Οι γεννημένοι του 1973 χρειάζεται να δείτε και άλλα πράγματα πλην των οικονομικών.


Η Σελήνη στο ζώδιό σας τονίζει την επικοινωνιακή σας δεινότητα και αναγκάζει τους άλλους να σας αποδεχθούν, θέλουν δεν θέλουν. Ο επαγγελματικός τομέας θα σας ζορίσει διότι πιθανόν να χρειαστεί να αναλάβετε ένα επιπρόσθετο φορτίο, ώστε η πραγμάτωση των στόχων σας να επισπευστεί. Στα αισθηματικά, οι γνωριμίες βοηθούν μέσω της πολλαπλότητας των επιλογών να έχετε και μια άλλη εναλλακτική. Οι γεννημένοι του 1967 χρειάζεται να βάλετε λίγο περισσότερο συναίσθημα στη ζωή σας.


Η Σελήνη μέσα από τον 12ο ηλιακό οίκο προκαλεί κύματα ανησυχίας και προβληματισμού. Χωρίς ιδιαίτερη πίεση φέρνετε στο μυαλό σας πολύπλοκα σενάρια τα όποια όμως δεν πρόκειται να πραγματοποιηθούν. Προσπαθήστε να είσαστε προσεκτικοί στα ερωτικά σας διότι με τη συμπεριφορά σας -άθελα σας βέβαια - απομακρύνετε τους άλλους. Οικονομικά, αποφύγετε να κάνετε shopping therapy γιατί θα παρεκκλίνετε τα μάλα. Οι γεννημένοι του 1969 χρειάζεται να παίξετε με μεγαλύτερο πάθος στα συναισθηματικά σας.


Η σημερινή μέρα είναι επικοινωνιακή πλην όμως χρειάζεται προσοχή γιατί ίσως κάποιοι επιχειρήσουν να παίξουν με τα συναισθήματά σας. Στα επαγγελματικά, με σύμμαχο την ηγετική σας ικανότητα ετοιμάζετε τη μεγάλη σας αντεπίθεση και δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη. Η αισθηματική ζωή μπορεί να πάρει φωτιά μιας και οι γνωριμίες που θα γίνουν αφήνουν πολλές υποσχέσεις. Οι γεννημένοι του 1984 χρειάζεται να δείξετε περισσότερη αυτοκυριαρχία.


Σκεπτόμενοι τις μελλοντικές συνθήκες και προοπτικές συχνά πυκνά κατσουφιάζετε, ασχέτως εάν η διαίσθησή σας λέει άλλα. Στα επαγγελματικά, θα πρέπει να έχετε κατά νου πως η παρουσία του Δία στον Ταύρο δεν σχετίζεται με την απόλαυση διαμέσου της καριέρας αλλά με το χτίσιμο αυτής. Στα αισθηματικά, ίσως νιώθετε πως θέλετε να κλειστείτε στον εαυτό σας και να μην πείτε κουβέντα. Οι γεννημένοι του 1981 θα πρέπει να κατασταλάξετε όσον αφορά τις επιλογές στα επαγγελματικά.


Σήμερα δεν χρειάζεται να παραπονιέστε μιας και οι πλανήτες σας κάνουν όλα τα χατίρια. Η Σελήνη μέσα από τους Διδύμους ξεπροβάλλει δυνατή δίνοντάς σας κάτι από τη λάμψη της. Στα επαγγελματικά, η περίοδος ντεφορμαρίσματος ανήκει στο παρελθόν και μπορείτε σιγά- σιγά να ανακτήσετε τη χαμένη σας αυτοπεποίθηση. Στα ερωτικά, η λογική με το συναίσθημα δεν συμφωνούν και σας καλούν να βρείτε τη χρυσή τομή. Οι γεννημένοι του 1992 χρειάζεται να ξαναδείτε κάποια ζητήματα που σχετίζονται με το μέλλον σας.


Η παρουσία της Σελήνης σας τονώνει το σεξαπίλ και σας προσδίδει ευφράδεια λόγου. Στα επαγγελματικά, τα ζητήματα που σας απασχολούν ίσως τελικά σας αναγκάσουν να πάρετε κάποιες γενναίες αποφάσεις. Μέση λύση δεν υπάρχει, καθώς θέλετε να μη χάσετε τίποτα από τα κεκτημένα σας και να βγείτε νικητές. Στα αισθηματικά, ρίχνετε το βλέμμα σας παράλληλα και αλλού και αυτό έχει γίνει αντιληπτό. Οι γεννημένοι του 1978 ίσως τελικά ενδώσετε στους πειρασμούς αδιαφορώντας για τις συνέπειες.


Η Σελήνη μέσα από τους Διδύμους φέρνει λεκτικές αντιπαραθέσεις και σύγκρουση ιδεών. Στα επαγγελματικά για να γίνουν τα πράγματα όπως πρέπει, χρειάζεται να δώσετε στους άλλους δυνατά επιχειρήματα. Σίγουρα όμως θα υπάρξουν αντιδράσεις. Στα αισθηματικά μπορεί η Σελήνη να σας δίνει επικοινωνιακή άνεση όμως στην παρούσα φάση τα περισσότερα φλερτ μένουν στα λόγια. Καλή μέρα για ψώνια, αγορά βιβλίων ή εκδρομές εκπαιδευτικού χαρακτήρα. Οι γεννημένοι του 1964 ίσως χρειάζεται να αναλάβετε κάποιες ευθύνες σε θέματα οικογένειας.


Σήμερα μπορείτε να αφιερωθείτε σε εργασίες οι οποίες ναι μεν είναι δευτερεύουσας σημασίας αλλά πρέπει να γίνουν για την καλύτερη λειτουργία της επαγγελματικής σας δραστηριότητας. Η προσπάθεια να κερδίσετε χρόνο δεν μπορεί να στεφθεί με επιτυχία, αντίθετα θα χρειαστεί να υπερβάλλετε τον εαυτό σας. Αισθηματικά, τα ζητήματα που σας απασχολούν σχετίζονται με τη σωστή επικοινωνία της σχέσης. Οι γεννημένοι του 1982 ίσως χρειαστεί να προασπιστείτε τα συμφέροντα σας.


Η Σελήνη στους Διδύμους σας πνέει ούριο άνεμο προκειμένου να είσαστε έτοιμοι την κατάλληλη στιγμή. Στα επαγγελματικά, η επιτυχία είναι δεδομένη όμως χρειάζεται προσοχή μιας και δεν πρέπει η ποσότητα να είναι εις βάρος της ποιότητας. Στα αισθηματικά, ομιχλώδεις καταστάσεις -άλλους θέλετε, άλλοι σας θέλουν και με άλλους είστε- δημιουργούν ένα συναισθηματικό κομφούζιο. Οικονομικά, προσπαθήστε λιγάκι να είσαστε πιο συνεπείς και μην κάνετε αλόγιστες σπατάλες. Οι γεννημένοι του 1985 ίσως χρειαστεί να εργαστείτε λίγο παραπάνω.


Μέσα σας νιώθετε την έντονη ανάγκη να πείτε πράγματα και να ξελαφρώσετε. Όμως χρειάζεται να επιδείξετε ιδιαίτερη ψυχραιμία μιας και στην παρούσα φάση η όποια κίνηση θα είναι σαν να ρίχνετε λάδι στη φωτιά. Στα επαγγελματικά, τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται και γι’ αυτό τα μάτια σας πρέπει να είναι ορθάνοιχτα. Σε κάθε περίπτωση φίλοι και γνωστοί είναι δίπλα σας. Οι ερωτικές σχέσεις είναι σε αρκετά περίεργη καμπή μιας και το παρελθόν σας ξαναφωνάζει. Οι γεννημένοι του 1976 χρειάζεται να αλλάξετε κάποιες συνήθειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου