Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Συγκέντρωση έξω από τη Βουλή

Ανυποχώρητοι δηλώνουν οι ιδιοκτήτες ταξί, που συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους ενάντια στο άνοιγμα του επαγγέλματός τους, αλλά απειλούν και με κλιμάκωση.

Σήμερα το απόγευμα αυτοκινητιστές από όλη τη χώρα έχουν αρχίσει να συγκεντρώνονται στην Αθήνα με στόχο να συγκεντρωθούν το απόγευμα έξω από τα γραφεία του ΣΑΤΑ και στη συνέχεια θα κάνουν πορεία στη Βουλή, όπου θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση την ώρα που ο υπουργός Μεταφορών κ. Γιάννης Ραγκούσης θα ενημερώνει τον αρμόδιο Κοινοβουλευτικό Τομέα Ελέγχου του ΠΑΣΟΚ.

Παράλληλα την διάθεση της κυβέρνησης να εξετάσει το θέμα των ΤΑΞΙ εκ νέου, χωρίς να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες, εξέφρασε με ανακοίνωσή του ο υπουργός Επικρατείας κ. Ηλίας Μόσιαλος. Η κυβέρνηση με αυτή την κίνηση σηκώνει μια λευκή σημαία στους ταξιτζήδες και δηλώνει πως θέλει άμεσα να συνεχιστεί ο διάλογος, ο οποίος προ ημερών είχε οδηγηθεί σε αδιέξοδο.

Με αυτόν τον τρόπο καλούνται ξανά οι αυτοκινητιστές για διάλογο άμεσα.

Το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά έφθασαν αυτοκινητιστές από την Κρήτη, με τους Συλλόγους Ταξί της Κρήτης να ζητούν παρέμβαση του ίδιου του Πρωθυπουργού προκειμένου να δοθεί λύση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου