Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Σαββατοκύριακο με ήλιο...

Ο... ξεχασμένος ήλιος αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του δειλά δειλά το Σαββατοκύριακο!

Σαββατοκύριακο με ήλιο...

Το Σάββατο ο καιρός προβλέπεται αίθριος με ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα. Για την Κυριακή προβλέπονται νεφώσεις που στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια θα πυκνώσουν και θα βρέξει. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 Μποφόρ.

Πιο αναλυτικά το Σάββατο:

Στην Αττική θα επικρατήσει ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και το βράδυ στα ανατολικά θα στραφούν σε βορειοανατολικούς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 17 βαθμούς Κελσίου

Μακεδονία και Θράκη

Ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και αργότερα στην κεντρική Μακεδονία τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά και δυτική Πελοπόννησος

Αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 στο νότιο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στην ήπειρο η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησος

Αίθριος ο καιρός. Ηλιοφάνεια θα επικρατήσει σε όλες τις περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ στα νότια τοπικά 7 μποφόρ που το βράδυ στα ανατολικά θα στραφούν σε βορείους με την ιδία ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες και Κρήτη

Ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 πρόσκαιρα στην Κρήτη τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου και Δωδεκάνησα

Γενικά αίθριος ο καιρός . Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 που από το απόγευμα στα βόρεια θα στραφούν σε βορειοανατολικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΡΙΑΚΗ

Παρόμοιος θα είναι ο καιρός και τη Κυριακή. Ωστόσο, μόνο στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια θα σημειωθούν νεφώσεις που θα πυκνώσουν και το βράδυ θα βρέξει. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου