Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

ΝΕΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΣΤΗ ΣΤΡΟΦΗ ΤΣΕΚΟΥΡΑ: ΘΥΜΑ ΜΙΑ 43ΧΡΟΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ

Ένα ακόμη τραγικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε εχθές στις 8 το βράδυ στην στροφή Τσεκούρα, στην Λ. Άμμο της Χαλκίδας. Νεκρή είναι μια 43χρονη γυναίκα, η Αργυρούλα Ντούσγου του Νικολάου, η οποία, εκείνη την στιγμή επέστρεφε στο σπίτι της στην Έξω Παναγίτσα οδηγώντας το δίκυκλο μοτοποδήλατό της.

Σύμφωνα με την Τροχαία Χαλκίδας που επιλήφθηκε του συμβάντος, δεν υπήρξε σύγκρουση με άλλο όχημα, όμως, λόγω της βροχής, η 43χρονη έχασε τον έλεγχο του δικύκλου, το οποίο βρήκε έξω από το δρόμο και προσέκρουσε σε σταθερό αντικείμενο.

Από την σύγκρουση η 43χρονη βρέθηκε αιμόφυρτη στο έδαφος και αμέσως, οι οδηγοί διερχόμενων οχημάτων ειδοποίησαν την Αστυνομία. Στο σημείο έφτασαν αμέσως άνδρες της Τροχαίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας καθώς και ασθενοφόρο. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου οι γιατροί δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα για να την βοηθήσουν αφού είχε ήδη εκπνεύσει.

Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διεξάγει η Τροχαία Χαλκίδας.

Η 43χρονη, η οποία καταγόταν από την Μηλίνα του Βόλου, κατοικούσε με τον σύζυγό της στην Έξω Παναγίτσα και την ώρα του δυστυχήματος επέστρεφε στο σπίτι της. Η κηδεία της θα γίνει αύριο στον τόπο καταγωγής της.

Ωστόσο, το θέμα των τροχαίων δυστυχημάτων τα οποία συμβαίνουν με μεγάλη συχνότητα στην φονική στροφή θα πρέπει να απασχολήσει σοβαρά τις αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου