Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Πάθος για σοκολάτα...

Η γνωστή σοκολατοποιία έδωσε τη δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους φίλους της να ζήσουν από κοντά μία μοναδική, σοκολατένια εμπειρία, σε ένα Μουσείο διαφορετικό από όλα τα άλλα - στο Μουσείο Σοκολάτας Υγείας Παυλίδη - υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων.

Έτσι, περίπου 15.000 άτομα σχημάτισαν ουρά χιλιομέτρων έξω από το Μουσείο που λειτούργησε το Σαββατοκύριακο. Μάλιστα στην είσοδο του πολυχώρου «The Hub», όπου στήθηκε το µουσείο, είχαν στηθεί τρία σιντριβάνια σοκολάτας ύψους ενάµισι µέτρου.

Μέσα στο Μουσείο, οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν την ιστορία της διάσημης Σοκολάτας από το 1861 μέχρι σήμερα, να αποκτήσουν μία πρώτη ιδέα για το πώς λειτουργεί η γραμμή παραγωγής στο Εργοστάσιο Παυλίδη, και να δουν την έκθεση συσκευασιών Υγείας Παυλίδη που φοιτητές του Κολλεγίου Βακαλό Art&Design δημιούργησαν αποκλειστικά για την επέτειο των 150 χρόνων και να απολαύσουν σοκολατένιες λιχουδιές.

Επιπλέον, οι μικροί επισκέπτες έπαιξαν με τη ψυχή τους και απασχολήθηκαν δημιουργικά σε δραστηριότητες ειδικά σχεδιασμένες από το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο.

Με την αφορμή της επετείου, η Υγείας Παυλίδη συνεργάστηκε με την Μ.Κ.Ο. «Ανοιχτή Αγκαλιά», και προσέφερε την υποστήριξή της σε παιδιά που πάσχουν από χρόνιες παθήσεις και νοσηλεύονται σε νοσοκομεία. Στην κατεύθυνση αυτή, δημιουργήθηκε ειδική επετειακή συσκευασία, που περιέχει 3 σοκολάτες Υγείας Παυλίδη των 100γρ., το 10% των εσόδων της οποίας προσφέρθηκε στην «Ανοιχτή Αγκαλιά».

Επίσης, στο χώρο του Μουσείου λειτούργησε κατάστημα αναμνηστικών δώρων υπέρ των σκοπών της «Ανοιχτής Αγκαλιάς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου