Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Υπό κατάληψη το ΤΕΙ Χαλκίδας, σήμερα

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΣΠ ΤΕΙ Χαλκίδας ενημερώνει πως το τεχνολογικό ίδρυμα σήμερα τελεί υπό κατάληψη και δεν θα γίνει η εξεταστική, ενώ επιρρίπτει ευθύνες στη ΔΑΠ ΝΔΦΚ:

Ενημερώνουμε τη σπουδαστική κοινότητα του ΤΕΙ-ΧΑΛΚΙΔΑΣ πως το ίδρυμα τελεί υπό κατάληψη με αφορμή την απεργία της ΓΕΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ και πως δεν θα διεξαχθεί η εξεταστική για σήμερα Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011.
Η κίνηση αυτή προήλθε αποκλειστικά και μόνο από την παράταξη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, η οποία πήρε την πρωτοβουλία να κλείσει το ίδρυμα χωρίς να ενημερώσει κανέναν και χωρίς να έχει από την προηγούμενη μέρα καλέσει τα Δ.Σ. των Συλλόγων ΣΤΕΦ-ΣΔΟ βέβαια το ποίο σημαντικό είναι να πούμε στους Συνάδελφους της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ότι μάλλον δεν τους ενημέρωσαν σωστά και ότι η απεργία της ΓΕΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ γίνεται στις 5 Οκτώβρη 2011!!!
Το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ότι πρέπει η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ να σας ενημερώνει καλύτερα από εδώ και πέρα γιατί οι τακτικές του Σαμαρά για την πρόκληση αναβρασμού τόσο στην κοινωνία όσο και στο φοιτητικό κίνημα είναι γνωστές αλλά βρε Συνάδελφοι 7 μέρες πριν να κλείσετε το ΤΕΙ, δεν είναι λίγο άκυρό??? Μήπως χάσατε τις μέρες???
Εκτός από τις μέρες που χάσατε εσείς, εκτός από τα μαθήματα που χάθηκαν με τις πρώτες καταλήψεις, τώρα αν χαθούν και αλλά τι θα πείτε στους σπουδαστές και σε αυτούς που σας εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους???
Πρέπει να σταματήσει αυτή η ανοησία να κλείνει το Ίδρυμα όποτε θέλει ο κάθε ένας και για όποιο σκοπό θέλει ο κάθε ένας και επιτέλους συνάδελφοι της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, οι σπουδαστές δεν είναι ΖΩΑ να ταλαιπωρούνται έτσι άδικα, ακόμα θα θέλαμε να μάθουμε πώς η Διοίκηση του ΤΕΙ-ΧΑΛΚΙΔΑΣ ανέχεται αυτού του είδους τα φαινόμενα κάθε φορά και γιατί μονίμως βρίσκεται σε κατάσταση λήθαργου???
Π.Α.Σ.Π. ΤΕΙ-ΧΑΛΚΙΔΑΣ
ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου