Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Πέμπτη 29/9

Γενικό Προφίλ

Η σημερινή ημέρα έχει κυρίως οικονομικές προτεραιότητες. Επιπλέον, η Σελήνη στον Σκορπιό θα εγείρει πάθη, θα εντείνει τους παραλογισμούς και θα διασκορπίσει υποψίες. Από την άλλη η σύνοδος Αφροδίτης – Κρόνου θα λογοκρίνει, θα περιορίσει και θα εμποδίσει τα συναισθήματα να εξωτερικευθούν. Ο Άρης είναι σε τετράγωνο με τον Δία όποτε η υπερβολή θα έχει την τιμητική της.



Η παρουσία της Σελήνης στον 8ο οίκο σας κάνει να είσαστε στο ...ψάξιμο. Ειδικά στα αισθηματικά παίρνετε τα πάνω σας μιας και τα ρίσκα σας κάπου σας δικαιώνουν. Θα πετύχετε τους σκοπούς σας όσον αφορά οικονομικά ζητήματα. Επαγγελματικά, με κάποια άτομα η συνεργασία γίνεται κατ’ ανάγκη όμως ευτυχώς είναι επιτυχημένη. Προσπαθήστε να μην μπείτε σε αντιπαραθέσεις. Οι γεννημένοι του 1971 θα ανανεώσετε τις σχέσεις σας.



Η Σελήνη απέναντί σας προσπαθεί να σας επισημάνει τα υπέρ και τα κατά στις διαπροσωπικές σχέσεις. Επαγγελματικά, κάνετε τα πράγματα πολύ πιο εύκολα για τους συνεργάτες σας μιας και πολλά θέματα τα τακτοποιείτε μόνοι σας. Αισθηματικά, οι εκτιμήσεις σας είναι σωστές και η συμπεριφορά της σχέσης βοηθά να «φύγουν» τα οποιαδήποτε σύννεφα. Μέσα από την σχέση σας βρίσκετε ένα στήριγμα. Οι γεννημένοι του 1962 κάνετε αυτά που νοιώθετε.



Σήμερα είσαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Στα επαγγελματικά ίσως κάποιοι προσπαθήσουν να καρπωθούν πράγματα μέσα από το δικό σας κόπο αλλά σε κάθε περίπτωση έχετε και εσείς μερίδιο ευθύνης. Στα αισθηματικά, ίσως έχετε προξενήσει «καρδιοπάθειες» και πάθη με πολλούς παθόντες. Τα προσωπικά σας πάνε πολύ καλά, αρκεί να κάνετε τις κατάλληλες κινήσεις. Οι γεννημένοι του 1987 ίσως πρέπει να ρισκάρετε στα αισθηματικά σας.



Η υδάτινη Σελήνη στον Σκορπιό αποτελεί ισχυρό σύμμαχο κι ένα αβαντάζ. Βέβαια ο Κρόνος είναι σε σύνοδο με την Αφροδίτη οπότε συναισθηματικά ίσως πρέπει να «κρατάτε» μικρό καλάθι. Επαγγελματικά, η στάση σας προστίθεται στα υπέρ σας και θα σας δοθούν κάποιες ευκαιρίες προκειμένου να δείξετε την αξία σας αλλά και να πάρετε κάποια οικονομική ανάσα. Αγαθά κόποις κτώνται. Οι γεννημένοι του 1964 τελικά θα πετύχετε κάτι που κυνηγάτε καιρό.



Αισθηματικά, ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποιες συζητήσεις οι οποίες θα σας κάνουν να αναθεωρήσετε πολλά πράγματα. Επαγγελματικά, θα νιώσετε πως ο κλήρος πέφτει σε σας για να καθαρίσετε την ήρα από το στάρι. Οικονομικά κάποια ζητήματα σας αναγκάζουν να ρίξετε τις απαιτήσεις σας αλλά και να διεκδικήσετε κάποια χρωστούμενα. Όμως χρειάζεται ειδική μεταχείριση προκειμένου οι κινήσεις να είναι κερδοφόρες. Οι γεννημένοι του 1990 μάλλον κάπου είσαστε υπερβολικοί.



Καλή ημέρα για να ονειρευτείτε και να κάνετε τις επιθυμίες πράξεις. Στα αισθηματικά η προσωπική σας ευτυχία και ευεξία βρίσκεται σε πολύ υψηλό σημείο και μπορείτε να ευχαριστηθείτε τη κάθε στιγμή. Οικονομικά, κάποια απροσδόκητη είδηση σας δίνει χαρά μέσα από την οποία ατενίζετε ένα ιδανικό σήμερα και ένα καλύτερο αύριο. Συζητήσεις που σας συγκινούν. Οι γεννημένοι του 1988 επικαλείστε λάθη άλλων για να καλύψετε τα δικά σας.



Οι αποφάσεις που παίρνετε βαραίνουν εσάς τους ίδιους γι’ αυτό μην ψάχνετε για άλλοθι. Η σύνοδος Αφροδίτη-Κρόνου σας αναγκάζει να αφήσετε την φιλοσοφική θεώρηση στον έρωτα και να δείτε τα πράγματα πιο πρακτικά. Επαγγελματικά όμως έχετε τη δυνατότητα να δείξετε στους άλλους πως είσαστε παρόντες και λειτουργικοί. Κάποιες φήμες θα σας αφήσουν άφωνους. Οι γεννημένοι του 1961 έχετε την δυνατότητα να μεταδώσετε με ευκολία τις ιδέες σας.



Τα εχέγγυα που ζητάτε στις συνεργασίες σας γλυτώνουν από ταλαιπωρίες και κακοτοπιές. Οικονομικά, κάνετε κινήσεις μέχρι εκεί που φτάνουν τα ποδιά σας κι αυτό είναι στα υπέρ σας. Αισθηματικά, η παρουσία του Δία στον 7ο οίκο σας κάνει να κοιτάτε πλέον πιο σοβαρά τον τομέα των σχέσεων. Απαλλαγμένοι από το παρελθόν θέλετε να κάνετε κάτι πιο αξιόπιστο. Οι γεννημένοι το 1991 αγχώνεστε πέραν του δέοντος.



Με την Σελήνη στον 12ο ηλιακό οίκο αναστατώνεστε μιας και μαθαίνετε πράγματα τα οποία σας ήταν άγνωστα. Μια μέρα που καλείστε να βάλετε πλάτη για κάποιους φίλους προκειμένου να λυθεί ένα ζήτημα τους. Αισθηματικά, η άμεση αντίδρασή σας σε μηνύματα και καλέσματα δηλώνουν πως η φλόγα στην ψυχή σας συνεχίζει να υπάρχει. Καλή μέρα για να τακτοποιήσετε τα οικονομικά σας. Οι γεννημένοι του 1992 κάποια είδηση θα σας φέρει σε αμηχανία.



Στον επικοινωνιακό τομέα η Πλουτώνια Σελήνη θα σας βοηθήσει με διάφορα ψυχολογικά τρυκ να εκμαιεύσετε τις πληροφορίες που θέλετε. Επαγγελματικά, ίσως αναπτυχτεί μια τάση ανταγωνισμού και δεν αποκλείεται να νοιώσετε πως κάποιοι δεν σας παίζουν και τόσο καθαρά. Δείξτε ψυχραιμία και μελετήστε προσεκτικά τις κινήσεις σας. Οι γεννημένοι του 1963 θα έρθετε αντιμέτωποι με ένα πρόσωπο από το παρελθόν.



Η Σελήνη στον Σκορπιό έρχεται με την βοήθεια του Άρη να σας βάλει τρικλοποδιές τις όποιες όμως μπορείτε να ξεπεράσετε. Επαγγελματικά, η βιασύνη δεν σας βοηθά γι’ αυτό ίσως δώσετε κάποιες εργασίες σε άλλα άτομα της εμπιστοσύνης σας. Αισθηματικά, ίσως κάποιες αθώες συναντήσεις να κρύβουν άλλες προθέσεις και γι’ αυτό πρέπει να είσαστε προετοιμασμένοι για όλα. Οι γεννημένοι του1987 μάλλον τραβάτε το σκοινί.



Η Σελήνη σας βοηθά να διαχειριστείτε καλύτερα τα αισθηματικά σας αλλά και να συζητήσετε εκ βαθέων με το πρόσωπο που αγαπάτε απαλλαγμένοι από κάθε προκατάληψη. Επαγγελματικά, κρατήστε «μικρό καλάθι» μιας και πολλές υποσχέσεις θα μείνουν στα λόγια. Αποφύγετε σήμερα οικονομικές συναλλαγές και ειδικά με άτομα για τα οποία δεν έχετε πλήρη και σαφή εικόνα. Οι γεννημένοι του 1985 με την αντίδραση σας χάνετε το δίκιο σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου