Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Τετάρτη 28/9

Γενικό προφίλ

Πολλά πράγματα θα βγουν στην επιφάνεια προκαλώντας ιδιαίτερη αίσθηση. Μέσα από την διαφορετικότητα του καθενός μπορεί να επιτευχθεί η σύνθεση. Το μότο που αντιπροσωπεύει τη μέρα είναι «η ισχύς εν τη ενώσει».



Οι ιδέες σας μπορεί να είναι πρωτότυπες αλλά σήμερα δεν θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να τις αξιοποιήσετε. Επαγγελματικά, ίσως βρεθείτε σε κατάσταση απολογίας όχι από δικό σας λάθος αλλά για να «καλύψετε» κάποια δικά σας άτομα. Αισθηματικά, από τα λόγια περνάτε στις πράξεις και ως εκ τούτου δέχεστε τη χαρά αλλά και την ανταπόκριση που προσδοκούσατε. Αποφύγετε να δανείσετε ή να δανειστείτε χρήματα. Για τους γεννημένους του 1962 η υποχώρηση είναι μια λύση.



Ο δυναμισμός σας και η ετυμολογία σας θα σας βγάλουν από δύσκολες θέσεις και αδιέξοδα. Η συμπεριφορά σας είναι ανάλογη της συμπεριφοράς των άλλων. Επαγγελματικά, είσαστε διατεθειμένοι να βοηθήσετε αλλά πολλές φόρες κάνετε υπερβολές και τελικά η βοήθεια καταλήγει «δουλεύω για τους άλλους». Αισθηματικά, η καλύτερη διαχείριση του χρόνου που έχετε στην διάθεση σας θα είναι μια ανάσα ζωής για την σχέση. Οι γεννημένοι του 1973 παίζετε με τα συναισθήματα των άλλων.



Ευχάριστες ασχολίες θα βρείτε για να περάσετε την ημέρα σας. Μια από αυτές είναι και το κοινωνικό σχόλιο. Σήμερα θα καταφέρετε να αλιεύσετε πληροφορίες που θα είναι διαμάντι για σας και για το συναισθηματικό σας παρόν και μέλλον. Επαγγελματικά μάλλον πρέπει να βρείτε λύσεις οι οποίες χρειάζεται να είναι έξυπνες. Οικονομικά δεν αποκλείεται μέσα από συζητήσεις να καταλάβετε πως δεν κινδυνεύετε. Οι γεννημένοι του 1988 ίσως κάνετε πίσω σε κάποια πρόταση.



Η διάθεσή σας θα παρουσιάσει μεταβολές και διακυμάνσεις. Αισθηματικά, παραμένετε ακλόνητοι στις πεποιθήσεις κι αυτό τελικά δεν βοηθά. Επαγγελματικά, νοιώθετε πως μπορείτε να πετύχετε πολλά πράγματα, αρκεί να σας δοθούν οι ανάλογες ευκαιρίες. Το ευχάριστο είναι ότι οι δυνατότητες θα σας δοθούν αλλά ίσως αναγκαστείτε να κάνετε αγώνα δρόμου κόντρα στα ρολόγια. Όπως και να έχει εσείς θα είσαστε νικητές. Οι γεννημένοι του 1991 έχετε σωστές επιλογές.



Η πειθώ απέναντι σε άτομα που είναι τουλάχιστον προκατειλημμένα θα σας δώσει σανίδα σωτηρίας. Μέσα από άτομα της εμπιστοσύνης σας θα βρείτε λύσεις νιώθοντας σαν τους τρεις σωματοφύλακες που έλεγαν «ένας για όλους κι όλοι για έναν». Αισθηματικά, το οικοδόμημά σας δεν μπορεί να δεχτεί πλήγμα και έτσι και εσείς αντιδράτε πολύ όμορφα δίνοντας ευκαιρίες να πάει παρακάτω. Η πλάστιγγα γέρνει υπέρ των γεννημένων του 1986.



Ασυνείδητα υπονομεύετε τα έργα εκείνων που έχουν την εξουσία με αποτέλεσμα να οδηγήστε στην καταστροφή χωρίς να διακρίνετε τα αίτια. Η στάση σας θα αναγκάσει κάποιους να σας πάρουν πιο σοβαρά. Η προσφορά και η συμπαράσταση σε άτομα που χρήζουν ενίσχυσης θα σας βοηθήσουν να δείτε τα πεπραγμένα της ζωής σας από ένα άλλο πρίσμα. Οι γεννημένοι του 1964 μάλλον προδικάζετε άδικα και ίσως δεχτείτε επίκριση για αυτό.



Η Σελήνη στο ζώδιό σας στέλνει πολλά μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση. Ιδανική περίοδος για να διασκεδάσετε, να χαλαρώσετε, να αισθανθείτε τον έρωτα έως τα βαθιά μύχια της ψυχής σας. Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σας και μακριά από τον Κρόνο σας δίνει εύνοια. Οικονομικά κάποια ζητήματα λήγουν εύκολα με την βοήθεια τρίτων που σας βοηθούν ανιδιοτελώς. Τα λάθη όμως δεν συγχωρούνται. Οι γεννημένοι του 1978 ίσως αποκτήσετε ένα αγαθό δυσανάλογο με τις δυνατότητες σας.



Με την Σελήνη στον 12ο ηλιακό οίκο πολλά πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Αισθηματικά, από τη μία επιθυμείτε τη διατήρηση της σχέσης και από την άλλη απομονώνεστε επιδιώκοντας την εσωτερική σας ηρεμία και ανακούφιση. Επαγγελματικά κάνετε την υπέρβαση ενώ αναμένονται πολλά περισσότερα μέσα από συνεργασίες. Καλή μέρα για να αποφύγετε όσους σας ενοχλούν. Οι γεννημένοι του 1992 δώστε χώρο στην σχέση σας.



Με τόσους πλάνητες στον 11ο ηλιακό οίκο μάλλον πρέπει να πολιτευτείτε. Η αναγνώριση στο χώρο της εργασίας μαγνητίζει πρόσωπα που θέλουν να μοιραστούν την αίγλη σας αλλά μόνο στα «παλαμάκια» μιας και δεν είναι διατεθειμένα να σηκώσουν τα μανίκια και να δουλέψουν. Αισθηματικά, ίσως θα έπρεπε να ανοίξετε τις κεραίες σας και να συντονιστείτε με τους ερωτικούς παλμούς του συντρόφου σας. Οι γεννημένοι του 1986 αναζητάτε διεξόδους με λάθος τρόπο.



Ζητήματα εργασίας αλλά και διαχείρισης της καθημερινής ζωής θα σας αναγκάσουν να μάθετε να ρυθμίζετε καλύτερα το χρόνο σας. Ο χώρος εργασίας και ιδιαίτερα οι σχέσεις με άτομα που φέρουν ισχύ μπορεί να γίνουν σήμερα ένα πεδίο λεκτικών αντιπαραθέσεων. Αισθηματικά, γίνονται περίεργες ζυμώσεις μέσα σας που σας βοηθούν να κατανοήσετε τα θέλω της σχέσης σας και να δημιουργήσετε κάτι καλύτερο μέσα από αυτή. Οι γεννημένοι του 1962 κοιτάξτε και λίγο το αύριο.



Παρά τους πολλούς πλανήτες στο Ζυγό που σας δημιουργούν ένα κλίμα ευφορίας ο Άρης είναι σαν φάλτσο σε μια συμφωνική ορχήστρα. Αισθηματικά, κάπου έχετε χαθεί μιας και πολλές καταστάσεις του παρελθόντος έχουν βάλει υποψηφιότητα για το μέλλον. Η τάση να συμβιβάσετε κάποια πράγματα θα σας βοηθήσει να αποφύγετε παρεξηγήσεις. Μια μέρα που οι άλλοι δεν θα μπορούν χωρίς εσάς. Οι γεννημένοι του 1987 θα δείτε τα όνειρα σας να γίνονται πραγματικότητα.

Περισσότερα ζώδια; Λεπτομερείς προβλέψεις; Έγκυρες συναστρίες; Celebrity και άστρα; Διαβάστε τα όλα στο www.astrology.gr


Σήμερα νιώθετε πως ο ψυχικός σας κόσμος δέχεται πλανητικές δονήσεις και εγείρει την περιέργεια σας. Η ανάγκη να μάθετε τι κάνουν και πως κινούνται οι άλλοι θα σας αναγκάσει να κάνετε έρευνες σε βάθος. Επαγγελματικά, η αποστασιοποίηση σας σε κόντρες τρίτων θα σας γλιτώσει από πολλά προβλήματα. Αισθηματικά, κατά τη διάρκεια της ημέρας μέσα από κάποια μηνύματα ίσως νιώσετε δυσαρέσκεια. Οι γεννημένοι του 1970 θα πραγματοποιήσετε τα όνειρα σας με τη βοήθεια τρίτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου