Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Τρίτη 27/9

Γενικό Προφίλ

Η Σελήνη στον Ζυγό αναδεικνύει θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα σχηματίσει σύνοδο με Ερμή αλλά και με Ήλιο (Νέα Σελήνη στις 14:09 στις 4ο του Ζυγού), με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα να ...καιροφυλακτούν για το ποιός θα «τουμπάρει» πρώτος τις καταστάσεις. Όψεις που υποδηλώνουν κάποιες εντάσεις και έτσι δεν αποκλείεται να νοιώσετε αμφισβήτηση ή ακόμα και απαξίωση του έργου σας. Προσοχή στα αισθηματικά ξεσπάσματα.



Η Νέα Σελήνη απέναντί σας σηματοδοτεί μια ημέρα όπου οι «άλλοι» θα επιχειρήσουν να σας ασκήσουν κάποια πίεση. Στα επαγγελματικά δεν θα σταθείτε σε ανούσιες λεπτομέρειες αλλά σε πράγματα ουσιώδη και πρακτικά. Μέχρι το απόγευμα αντιμετωπίζετε ζητήματα αισθηματικής φύσεως μιας και μέσα στην σχέση σας ίσως απαιτηθεί να προσφέρετε περισσότερο χρόνο. Όπως και να έχει όμως θα καταλάβετε πως τα αιτήματα είναι δίκαια. Οι γεννημένοι του 1988 ίσως κάνετε μια μη αναμενόμενη μετακίνηση.



Σήμερα θα αντιληφθείτε πως οι μικρές χάρες της ζωής είναι που δίνουν νόημα. Δεν αποκλείεται να πιάσετε τον εαυτό σας να αναπολεί στιγμές από το παρελθόν. Όμως το μέλλον, με τον Δια στο ζώδιο σας, είναι αρκετά ευοίωνο. Αισθηματικά, δεν κάνετε πίσω στα θέλω σας και αυτό δεν είναι καλή ένδειξη. Μπορείτε να κάνετε μια βόλτα να αλλάξετε παραστάσεις και να δείτε τα πράγματα κάτω από άλλο πρίσμα. Οι γεννημένοι του 1962 αποταθείτε σε ειδήμονες, όταν δεν γνωρίζετε κάτι.



Η Νέα Σελήνη στον επίσης αέρινο Ζυγό σας γεμίζει με ιδιαίτερη χαρά μιας και ανοίγονται κάποιες ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευθείτε δεόντως. Από την άλλη, στο χώρο εργασίας οι απαιτήσεις έχουν ανέβει κατακόρυφα αλλά μόνο εσείς δείχνετε προθυμία. Κάποια αλλαγή μισθολογική δεν διαφαίνεται αλλά έχετε βάλει τον εαυτό σας στους ευνοούμενους. Αισθηματικά, η ανάγκη να κάνετε περισσότερα πράγματα ίσως νοιώσετε πως σας πιέζει. Οι γεννημένοι του 1991 αφήνετε πίσω το παρελθόν για ένα καλύτερο μέλλον.



Η «σιωπή είναι χρυσός» κι όσο νωρίτερα το καταλάβετε τόσο καλύτερα για εσάς. Στο χώρο εργασίας για να καταφέρετε να είστε συνεπείς θα αναγκαστείτε να υπερβείτε εαυτόν. Μέσα από τους φίλους θα καταφέρετε να λάβετε αρκετές απαντήσεις σε θέματα που σας απασχολούν. Η μέρα είναι ιδανική για να κάνετε εργασίες που θα σας βοηθήσουν να κουραστείτε γιατί έτσι θα εξωτερικευθεί ο δυναμισμός σας. Οι γεννημένοι του 1976 αποφασίζετε μάλλον χωρίς να υπολογίσετε τον «ξενοδόχο».



Οι προσωπικές σας πεποιθήσεις ίσως θεωρηθούν «κάπως» αιρετικές. Η Νέα Σελήνη στον 3ο οίκο σας χαρίζει πειθώ αλλά και κάποιες εμμονές. Επαγγελματικά, αποφύγετε να ρισκάρετε. Το καλό είναι πως πλέον δεν βάζετε το χέρι σας στην φωτιά για κανέναν. Αισθηματικά, η τάση να έχετε τον/την σύντροφο σας «στα πούπουλα» είναι ένα εχέγγυο για όμορφες στιγμές. Κάποιες οικονομικές απαιτήσεις τρίτων ίσως σας φάνουν υπερβολικές. Οι γεννημένοι του 1973 μέσα από κάποιες δύσκολες περιστάσεις βγαίνετε αλώβητοι.



Τα οικονομικά σας σήμερα θα σας αναγκάσουν να δείτε τα πράγματα πιο ρεαλιστικά. Πολλά ζητήματα και συζητήσεις δίνουν και παίρνουν αλλά τα αντιμετωπίζετε με εκπληκτική δεξιοτεχνία. Μέσα από την εργασία παίρνετε χαρά ενώ δεν αποκλείεται κάποια είδηση να σας ευχαριστήσει. Αισθηματικά, μέσα στη σχέση σας βλέπετε ευχάριστες αλλαγές και ως εκ τούτου επέρχεται ισορροπία. Οι γεννημένοι του 1963 βάζετε νερό στο κρασί σας.



Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας ουσιαστικά πυροδοτεί εξελίξεις τόσο στα αισθηματικά όσο και στα οικογενειακά. Επαγγελματικά μπορείτε να κάνετε τη δουλειά σας απρόσκοπτα όμως μην περιμένετε κάποια επικρότηση. Οικονομικά, ίσως αγχώνεστε πέραν του δέοντος και αυτό έχει ένα αντίκτυπο τόσο στην ψυχολογία σας όσο και στην συμπεριφορά σας. Αισθηματικά, η κρίση σας σε κάποια θέματα ίσως είναι αναίτια και προϊόν εκνευρισμού. Οι γεννημένοι του 1964 θα έχετε μήνυμα θετικής κατάληξης.



Οι πολλοί πλανήτες στον 12ο ηλιακό οίκο σας προβληματίζουν και σας κάνουν να κλειστείτε στον εαυτό σας. Ζητήματα πειθαρχίας και αλληλεγγύης θα σας απασχολήσουν και ενδεχομένως να θέλετε να πείτε και να επισημάνετε κάποια πράγματα. Όμως, εάν μιλήσετε, πρέπει να γίνει με τρόπο και κυρίως με ηρεμία μιας κι ο Άρης στον Λέοντα σας κάνει πιο επιθετικούς από όσο συνήθως. Πολλά μπορούν να λυθούν, αν υπάρχει ηρεμία και πλάνο. Οι γεννημένοι του 1980 κάνετε πίσω για χάρη του συνόλου.



Κατά την διάρκεια της σημερινής ημέρας θα διαπιστώσετε πως αρκετοί από τους φίλους σας έχουν ανάγκη τη συμπαράσταση σας. Έτσι, εκεί που αναζητούσατε εσείς υποστήριξη από τρίτους τελικά είσαστε εσείς οι συμπαραστάτες. Όμως και αυτό έχει την γλύκα του μιας και καταλαβαίνετε πως τελικά είσαστε σε καλύτερη μοίρα από αυτή που φανταζόσασταν. Οι συγκυρίες βοηθούν έτσι ώστε κάποια χρήματα να έρθουν στην κατοχή σας. Χρήματα τα όποια θεωρούσατε χαμένα. Οι γεννημένοι του 1987 ας μην τραβάτε το σκοινί.



Μια μέρα που σίγουρα δεν είναι βαρετή. Σήμερα όμως θα νοιώσετε πως είναι σχεδόν αδύνατον να βρεθείτε κάπου μόνοι σας για να χαλαρώσετε. Επαγγελματικά, όμως πετάτε μιας και άλλο πράγμα είναι οι απολαύσεις και οι ανέσεις και άλλο το καθήκον και η εργασία. Αισθηματικά, καταφέρνετε να παίξετε έτσι όπως πρέπει, προκειμένου να κερδίσετε την καρδιά του προσώπου που σας ενδιαφέρει. Οι γεννημένοι το 1960 εγκλωβίζεστε σε μη υπαρκτά ζητήματα.



Τα επαγγελματικά σας αρχίζουν να ρολάρουν και τα πράγματα πάνε καλύτερα. Λόγια που θα ειπωθούν πίσω από την πλάτη σας δεν πρέπει να σας ενοχλούν μιας και ουσιαστικά δεν μπορούν να σας βλάψουν. Αισθηματικά, ο χώρος εργασίας είναι για εσάς πεδίο που σας «τροφοδοτεί» με συναισθηματικές προτάσεις. Κάποια πράγματα θα σας ζητηθούν, προκειμένου να προχωρήσει παρακάτω η συναισθηματική ζωή. Οι γεννημένοι το 1978 μπορείτε να επενδύσετε σε μια φιλία.



Στα αισθηματικά αναζητάτε το απόλυτο και συνάμα διεκδικείτε έμπρακτες αποδείξεις αγάπης. Η νέα Σελήνη στον Ζυγό σας εξιτάρει και σας εμπνέει ερωτικά. Στα επαγγελματικά ίσως οι απαιτήσεις να είναι κάπως τραβηγμένες. Όμως η ικανότητά σας να χειρίζεστε ειδικές καταστάσεις σας βοηθούν να επικρατήσετε και να συνεργαστείτε αθόρυβα. Μην αγωνίζεστε ενάντια στο συμφέρον σας. Οι γεννημένοι του 1988 κάνετε μεγάλες αλλαγές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου