Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

ΧΑΣΑΠΗΣ ΕΠΙΑΣΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΜΕ ΕΡΑΣΤΗ

Aπίστευτο κι όμως αληθινό. Ενας 37χρονος κρεοπώλης στην Κω, όταν έμαθε πως η σύζυγός του είχε ερωτική σχέση με έναν 39χρονο, επίσης παντρεμένο, φίλο και συνάδελφό του, αποφάσισε να μην πει τίποτα στο παράνομο ζευγάρι, αλλά κατάστρωσε ένα σχέδιο εκδίκησης που μάλιστα θα του απέφερε και κέρδος!
Με ηλεκτρονικά μέσα κατάφερε να καταγράψει τις ερωτικές συνομιλίες της συζύγου του με τον φίλο του και κατόπιν απέστειλε γραπτό μήνυμα στο κινητό του 39χρονου από άγνωστο αριθμό (προκειμένου να διατηρήσει την ανωνυμία του), με το οποίο τον ενημέρωνε ότι είχε στην κατοχή του συνομιλίες του ίδιου με μια παντρεμένη κάτοικο του νησιού. Κατόπιν, όπως έγραψε η Espresso, του ζητούσε να του δώσει 5.000 ευρώ προκειμένου να μην αποκαλύψει το υλικό μαγνητοφώνησης, το οποίο θα αποδείκνυε την εξωσυζυγική σχέση του, στη γυναίκα του αλλά και στον σύζυγο της παράνομης συντρόφου του!
Μεταξύ άλλων, στο SMS αναφέρονταν τα εξής: «Κατά πόσο αγαπάς την οικογένειά σου και τα παιδιά σου είναι η ευκαιρία να το αποδείξεις. Μετά από έρευνες που έκανα ανακάλυψα ότι έχεις γκόμενα τη γυναίκα του συναδέλφου σου. Εχω τηλεφωνικές υποκλοπές με τις συνομιλίες και ερωτικές εξομολογήσεις σου! Παρακολουθώ αρκετό καιρό τώρα το τηλέφωνό σας. Καλό για μένα, κακό για σένα. Αν λοιπόν δεν θέλεις να μάθει τίποτε ούτε η γυναίκα σου ούτε και κανένας άλλος, θέλω 5.000 ευρώ μέχρι αύριο το μεσημέρι, μέχρι τη 1! Σε περίπτωση που προσπαθήσεις να βρεις ποιοι είμαστε, αν εμπλακεί αστυνομία ή κανένας άλλος εκτός από σένα, οι υποκλοπές θα πάνε κατευθείαν στον φίλο σου και στη γυναίκα σου».
Αναυδος, ο 39χρονος πήγε «γραμμή» στην αστυνομία και κατήγγειλε την απόπειρα εκβιασμού. Με την καθοδήγηση των αστυνομικών το θύμα έκλεισε ραντεβού με τον δράστη για να του παραδώσει τα χρήματα. Οταν όμως πήγε στο σημείο της συνάντησης, έκπληκτος αντίκρισε τον 37χρονο φίλο του και σύζυγο της ερωμένης του. Του έδωσε τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα, εκείνος τα πήρε, αλλά λίγο αργότερα συνελήφθη από την αστυνομία.
Στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Κω ο 37χρονος ομολόγησε την πράξη του λέγοντας ότι η απόγνωση και η οργή που ένιωσε από τη συμπεριφορά της γυναίκας του και του συναδέλφου του τον οδήγησαν στον εκβιασμό. Το δικαστήριο επέβαλε στον κατηγορούμενο ποινή φυλάκισης έξι μηνών με τριετή αναστολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου