Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Παρασκευή 30/9

Γενικό Προφίλ

Η σημερινή μέρα είναι κάπως καλύτερη επικοινωνιακά αλλά αισθηματικά χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή διότι υπάρχει μια τάση ...αρνήσεων. Γενικότερα, οι απαιτήσεις σας ίσως «σκοντάψουν» στα θέλω των άλλων.



Η σημερινή μέρα σας εξιτάρει αλλά με την σύνοδο Αφροδίτης-Κρόνου στον Ζυγό στο 7ο οίκο ίσως κάποιοι σας αρνηθούν πράγματα που δικαιωματικά σας ανήκουν. Στα επαγγελματικά, πολλές συζητήσεις ίσως οδηγηθούν σε αδιέξοδο γι’ αυτό εσείς, ως προϊδεασμένοι , κοιτάτε μόνο την δουλειά σας. Αισθηματικά, κάνετε πράγματα που θέλετε αλλά το ζήτημα είναι πως δεν αρκούν για την σχέση σας. Οι γεννημένοι του 1989 θα βγάλετε τα κάστανα από την φωτιά.



Η Σελήνη απέναντί σας επιβάλλει κανόνες συμπεριφοράς. Συναισθηματικά, ίσως νοιώσετε, πως τα πράγματα δεν πάνε όπως τα υπολογίζατε ενώ κάποιες λανθασμένες επιλογές του συντρόφου σας πιθανόν να σας ενοχλήσουν. Επαγγελματικά, αφήστε το ταλέντο σας να δημιουργήσει και οι άλλοι θα μείνουν άφωνοι. Κάποιοι θα σας εμπιστευθούν τα μυστικά τους. Οι γεννημένοι το 1980 ίσως τραβήξετε «κόκκινη γραμμή» απέναντι σε τρίτους.

Περισσότερα ζώδια; Λεπτομερείς προβλέψεις; Έγκυρες συναστρίες; Celebrity και άστρα; Διαβάστε τα όλα στο www.astrology.gr


Ο ενθουσιασμός σήμερα δεν έχει θέση, αντίθετα λειτουργείτε με πρακτικότητα. Τα επαγγελματικά ζητήματα ίσως σας προβληματίζουν αλλά δεν θα σας εμποδίσουν να αποδώσετε καλύτερα στα συναισθηματικά. Μέσα από τον έρωτα παίρνετε δύναμη για να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις. Η οικογένεια σας ίσως σας ζητήσει μια βοήθεια που θα σας είναι δύσκολο να την αρνηθείτε. Οι γεννημένοι του 1965 κοιτάξτε λιγάκι και τον εαυτό σας.



Η σημερινή μέρα σας δίνει πλεονεκτήματα περισσότερο όσον αφορά στη διαχείριση και την απόκρυψη των συναισθημάτων σας. Πιθανόν να συνειδητοποιήσετε ότι οι δοκιμασίες του σήμερα είναι αντικατοπτρισμός του χθες. Στα εργασιακά, μην υπερβάλλετε τον εαυτό σας και κυρίως μην βιάζεστε. Οικονομικά, ίσως τελικά βρεθεί μια ανέλπιστη βοήθεια και μάλιστα από άτομα που δεν περιμένατε. Οι γεννημένοι το 1989 μην σκέπτεστε αρνητικά.



Η σημερινή μέρα έχει στοιχεία τα οποία είναι εντελώς ασύμβατα με τις δικές σας πεποιθήσεις. Η Σελήνη μέσα από το Σκορπιό έρχεται να δοκιμάσει τις αντοχές σας ενώ η σύνοδος Αφροδίτης Κρόνου σας κάνει κάπως πιο κυνικούς. Αισθηματικά, διαπιστώνετε πως κάποια πράγματα χρειάζονται λεπτούς χειρισμούς και έτσι αυτόματα το μπαλάκι πέφτει στο ταίρι σας. Οι γεννημένοι του 1966 παρακολουθείτε τις ευκαιρίες χωρίς να μπορείτε να τις αρπάξετε.



Η παρουσία τόσων πλανητών στο 2ο ηλιακό οίκο απαιτεί την υιοθέτηση ενός άλλου στυλ ζωής. Η σύνοδος Αφροδίτη – Κρόνου σας κάνει πιο υπεύθυνους και πιο μετρημένους στα οικονομικά. Στον επαγγελματικό τομέα δεν θα λείψουν κάποιες αντεγκλήσεις, ωστόσο όμως έχετε τη γνώση και την ικανότητα να τις προσπεράσετε. Αισθηματικά, κάποια γνωριμία δεν αποκλείεται να σας κεντρίσει το ενδιαφέρον. Οι γεννημένοι του 1982 δράτε εν θερμώ.



Η ανάγκη να μοιραστείτε κάποια μυστικά με κάποια δικά σας άτομα έρχεται σε σύγκρουση με τη λογική που σας επιβάλλει να κρατήσετε το στόμα σας κλειστό. Στον αισθηματικό τομέα διαπιστώνετε πως η σχέση δεν ανανεώνεται και θέλετε πάση θυσία να αποφύγετε το τέλμα. Η παρουσία της Σελήνης μέσα στο 2ο ηλιακό οίκο σας βοηθά να πετύχετε αυτό που θέλετε με τρόπους και μεθόδους που είναι στους άλλους αδύνατον να κατανοήσουν. Οι γεννημένοι του 1977 ίσως βρείτε μια πρόσκαιρη οικονομική ανακούφιση.



Η Σελήνη μέσα στο δικό σας ζώδιο σας ξυπνάει πρωτόγνωρα συναισθήματα και σας προσφέρει μοναδικές συγκινήσεις. Η πολυαστρία πλανητών μέσα στον 12ο ηλιακό οίκο αποσκοπεί να σας αναμορφώσει αλλά και μέσα από την ενδοσκόπηση να μάθετε να πατάτε καλύτερα στα πόδια σας. Αισθηματικά, χρειάζεται να διαχωρίσετε τη θέση σας. Έτσι δείχνετε πως δεν είσαστε σαν τους άλλους και πως τα αισθήματα σας είναι ειλικρινή. Οι γεννημένοι του 1961 μην υπόσχεστε πράγματα.



Με την παρουσία της Σελήνης στον 12ο ηλιακό οίκο καταφέρνετε και αναπτύσσετε τη διαίσθηση σας ενώ παράλληλα εσωτερικεύετε απόψεις και πρότυπα. Η σύνοδος Αφροδίτης – Κρόνου εντός του 11ου δείχνει πως θα χρειαστεί να τρέξετε για άτομα μεγαλύτερης ηλικίας. Επαγγελματικά, η διατήρηση κάποιων αποστάσεων θα σας βοηθήσει να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο. Οι γεννημένοι του 1992 μέσα από μια πρόταση ίσως διακρίνετε καλές ευκαιρίες.



Η προσωπική φιλοδοξία σκοντάφτει στην ανάγκη για συμβιβασμό με κάποια δικά σας άτομα. Έτσι εκ των πραγμάτων συντάσσεσθε με το πλήθος, χωρίς όμως να έχετε αφήσει παροπλισμένο το όνειρο σας. Επικοινωνιακά, η αυξημένη πειθώ βοηθά να περάσουν οι θέσεις σας πιο εύκολα. Αισθηματικά, ο χώρος εργασίας σας εμπνέει περισσότερο γιατί νιώθετε πως παίζετε στην έδρα σας. Οι γεννημένοι του 1978 θα αναστατωθείτε από κάποια τηλεφωνήματα.



Οι αυξανόμενες ευθύνες και τα αυξανόμενα ποσοστά επιτυχίας σας εξιτάρουν και σας κάνουν να δουλεύετε με πάθος. Η παρουσία τόσο του Άρη όσο και της Σελήνης έρχονται και βάζουν προσωρινά εμπόδια στα σχέδια σας. Οικονομικά ζητήματα που σας απασχολούν λύονται με εύκολο τρόπο. Αισθηματικά, ίσως ώρες- ώρες το παρατραβάτε και γι’ αυτό δυσαρεστείται ο σύντροφός σας. Οι γεννημένοι του 1960 θα διαδραματίσετε σημαντικό ρόλο στην πορεία κάποιου ατόμου.



Ωφέλιμα συμπεράσματα τόσο για τις σχέσεις όσο και για την άποψη που έχουν οι άλλοι για εσάς θα αποκομίσετε σήμερα. Επαγγελματικά, ενώ νιώθετε πως η απόδοσή σας είναι καλή, τελικά δεν θα τύχει της αναγνώρισης που πρέπει. Αισθηματικά, κοιτάτε να βελτιώσετε πράγματα στο χώρο που στεγάζεται η σχέση όχι όμως και την ίδια. Μέσα από μια συνάντηση καταφέρνετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Οι γεννημένοι του 1982 ίσως πρέπει να απευθυνθείτε σε κάποιους ειδήμονες για την επίλυση ενός θέματος σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου