Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Ηλιοφάνεια με βοριάδες!

Καλοκαιρία αναμένεται να επικρατήσει στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας με τους βόρειους ανέμους να παραμένουν ισχυροί και να φτάνουν τοπικά τα 8 μποφόρ, σήμερα Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου.

Στην Αττική, ο καιρός θα είναι αίθριος, οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά πρόσκαιρα θα φτάσουν μέχρι 7 μποφόρ.

Η Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος αλλά από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα είναι βορείων διευθύνσεων 3 με 4 μποφόρ, ενώ η Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Αρχικά αίθριος θα είναι ο καιρός σε Μακεδονία, Θράκη αλλά από το μεσημέρι στα ανατολικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις.
Οι άνεμοι θα είναι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά πρόσκαιρα μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα είναι ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και το απόγευμα βόρειοι με την ιδία ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Αρχικά αίθριος θα είναι ο καιρός σε Θεσσαλία, ανατολική στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησος. Από το απόγευμα στα βόρεια θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και ενδέχεται να σημειωθούν ασθενείς βροχές τοπικού χαρακτήρα. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά και νότια 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σε Κυκλάδες, Κρήτη. Από το απόγευμα στη βόρεια Κρήτη θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και ενδέχεται να σημειωθούν ασθενείς βροχές.
Οι άνεμοι θα είναι από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και στις Κυκλάδες τοπικά 8 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στη νότια Κρήτη 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου