Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις!

Αίθριος αναμένεται να είναι ο καιρός στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας, ενώ λίγες τοπικές νεφώσεις θα σημειωθούν κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά και τη βόρεια Κρήτη, σήμερα Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου.

Γενικά αίθριος αναμένεται να είναι ο καιρός στην Αττική με λίγες νεφώσεις τις πρωινές ώρες στα βόρεια και ανατολικά. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 και στα ανατολικά 7 και πιθανώς πρόσκαιρα 8 μποφόρ. Η Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 μέχρι 28 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στη Μακεδονία και τη Θράκη με τοπικές νεφώσεις το βράδυ στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Η Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 μέχρι 26 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα δυτικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα Νησιά Ιόνιου, Ήπειρο, δυτική Στερεά και δυτική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 μέχρι 30 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Τοπικές νεφώσεις θα σημειωθούν κυρίως στην ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες και την ανατολική Στερεά -Εύβοια, ενώ υπάρχει μικρή πιθανότητα για ασθενή βροχή.
Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά και νότια 7 πιθανώς πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 μέχρι 28 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός στις Κυκλάδες. Στην Κρήτη θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα τις πρωινές ώρες στα βόρεια για ασθενή βροχή.
Οι άνεμοι θα είναι από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και στα δυτικά πιθανώς πρόσκαιρα 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στη νότια Κρήτη 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου