Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ..


Σήμερα στις 12:30 το μεσημέρι, κατά την διάρκεια της προγραμματισμένης συνέντευξης τύπου, ο Δημήτρης Αναγνωστάκης ανακοινώνει ότι δεν θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκιδέων σε αυτές τις εκλογές.

Η απόφαση ελήφθη εχθές το βράδυ, μετά το πέρας της συνάντησης με αντιπροσωπεία του ψηφοδελτίου του Συνασπισμού για το Δήμο Χαλκιδέων, η οποία συνάντηση δεν είχε θετική κατάληξη.

Η απόφαση της μη καθόδου ήταν ιδιαίτερα δύσκολη, ωστόσο, από τα στελέχη του Δημήτρη Αναγνωστάκη αλλά και από τον ίδιο εκτιμήθηκαν ιδιαίτερα κάποια δεδομένα.

Το ένα έχει να κάνει με την αποτυχία της προσπάθειας ευρύτερων συγκλίσεων σε επίπεδο συνδυασμών και όχι κοινωνίας, αφού η κοινωνία είναι δεδομένο ότι επιθυμούσε την θετική κατάληξη των διαβουλεύσεων. Το δεύτερο αφορά τον σκληρό πόλεμο που δέχθηκε τόσο ο ίδιος όσο και στελέχη του συνδυασμού και τις αφόρητες πιέσεις που τους ασκήθηκαν ώστε να μην θέσουν τελικά υποψηφιότητα με τον Δημήτρη Αναγνωστάκη. Το τρίτο αφορά την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και η οποία δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε διχασμό την τοπική κοινωνία και τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ, κάτι που ίσως στην συνέχεια αποτελέσει άλλοθι για ενδεχόμενη ήττα του Χρήστου Παγώνη στις εκλογές.

Σήμερα, ο Δημήτρης Αναγνωστάκης, πλαισιωμένος από στελέχη του συνδυασμού του (ο συνδυασμός βρίσκεται εδώ και η απόφαση σχετικά με το τι θα πράξει ή αν και ποιον θα στηρίξει στις εκλογές δεν έχει ληφθεί ακόμη) θα αναλύσει τα πάντα και θα δώσει απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου