Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΧΕΙΜΑΡΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ

Στην Φθιώτιδα βρέθηκε χθες ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, όπου συναντήθηκε με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Θανάση Χειμάρα. Ο πρόεδρος της ΝΔ έδωσε έμφαση στην υποψηφιότητα του νομάρχη Φθιώτιδας Θανάση Χειμάρα για την Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. «Εδώ πέρα βρισκόμαστε όλοι προκειμένου να σηματοδοτηθεί με τον πιο επίσημο και κατηγορηματικό τρόπο το γεγονός ότι όλοι, η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ, όλοι οι πολιτευτές και όλοι οι βουλευτές, οι αυτοδιοικητικοί εκπρόσωποι, αυτή τη στιγμή είμαστε σε συμπαράταξη για τον αγώνα του πρώτου περιφερειάρχη Στερεάς που είναι ο Θανάσης Χειμάρας» σημείωσε.
Να σημειωθεί πως ο κ. Σαμαράς εξαπέλυσε νέα επίθεση στην κυβέρνηση από τη Φθιώτιδα, αυτήν την φορά κατηγορώντας την για τα έργα που έχουν μείνει στάσιμα, όπως είπε, καθώς και για τις περικοπές στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.
Ο πρόεδρος της ΝΔ, χαρακτήρισε την παράκαμψη Στυλίδας έργο «βαλτωμένο» σημειώνοντας συγχρόνως πως «εδώ αποτυπώνεται η εγκληματική πολιτική της έλλειψης προγράμματος δημοσίων επενδύσεων. Και το ελάχιστο της ανάπτυξης που απαιτεί ο τόπος. Εδώ φωτογραφίζεται αυτή η οικονομική πολιτική που δεν οδηγεί πουθενά, παρά μόνο στην ανεργία και στα λουκέτα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου