Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΧΡ. ΠΑΓΩΝΗ

Η βροχή δεν πτόησε τον κόσμο, που παραβρέθηκε στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Συνδυασμού "Γέφυρα Προόδου και Ελπίδας" του υποψήφιου Δημάρχου Χαλκίδας, Χρήστου Παγώνη.
Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν χθες, Δευτέρα βράδυ, παρουσία των υποψηφίων του συνδυασμού και πολιτών που στηρίζουν την παράταξη.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος, Χρήστος Παγώνης κατά την ομιλία του τόνισε, πως «η παρουσία όλων σας μου δίνει τη διαβεβαίωση ότι δημιουργείται ένα ρεύμα μέσα από τους πολίτες, για να αλλάξει πορεία ο τόπος.Υπόσχομαι ολόψυχα πως θα προχωρήσουμε όλοι μαζί, να χτίσουμε μια γέφυρα προόδου και ελπίδας, που χρειάζεται ο νέος Δήμος…. Με ύφος και ήθος που απαιτεί η εποχή μας, δημιουργήσαμε ένα πρόγραμμα που εγγυάται άλμα προς τα εμπρός και δίνει απαντήσεις σε όλα τα καθημερινά μικρά και μεγάλα προβλήματα του τόπου μας.…. Εργαζόμενοι με ένα ολοκληρωμένο και αποτελεσματικό σχέδιο, θα αγωνιστούμε για να δημιουργήσουμε ένα νέο Δήμο Χαλκιδέων: Με υπηρεσίες διαφανείς, πρωτοπόρο στην προστασία του περιβάλλοντος και την πράσινη ανάπτυξη, με προτεραιότητα στις νέες τεχνολογίες, πρωταγωνιστή στην ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού και τη δια βίου μάθηση, με πραγματική έμφαση στον πολιτισμό και αθλητισμό...»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου