Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΑ ΦΟΡΟΚΑΤΑΙΓΙΔΑ

Την εκτίμηση ότι έρχεται νέα φοροκαταιγίδα τη νέα χρονιά και ότι θα πονέσουν συνταξιούχοι και χαμηλόμισθοι, εξέφρασε από την Τρίπολη ο πρόεδρος της ΝΔ.
"Σε όλη την Ελλάδα βλέπω ανθρώπους που αναζητούν την ελπίδα, που βομβαρδίζονται από νέους φόρους και εκεί είναι το ζουμί της πολιτικής αναμέτρησης. Εγώ σκέφτομαι τον απλό άνθρωπο, τον επιχειρηματία", είπε ο κύριος Σαμαράς, προσθέτοντας ότι ο κόσμος θέλει ελπίδα και όχι φόβο.
Αναφερόμενος στον Καλλικράτη, ο πρόεδρος της ΝΔ είπε ότι έγινε από κομματική κοπτοραπτική χωρίς πόρους, ενώ σχολιάζοντας την υποψηφιότητα Τατούλη, στην περιφέρεια Πελοποννήσου, τον οποίο υποστηρίζει και το Κυβερνών κόμμα, έκανε λόγο για μεταλλαγμένο ΠΑΣΟΚ.
"Πιστεύω ότι δεν τον θεωρούν δικό τους παιδί", είπε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Σαμαράς μιλώντας σε πολίτες της Αρκαδίας, στην αίθουσα του νομαρχιακού συμβουλίου, ευχαρίστησε τον απερχόμενο νομάρχη Δημήτρη Κωνσταντόπουλο για όλα όσα έχει προσφέρει στην παράταξη και στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, ενώ αναφερόμενος στον υποψήφιο περιφερειάρχη της παράταξης, Δ. Δράκο, είπε ότι είναι ένα κεφάλαιο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για όλη την Ελλάδα, είναι αυτοδημιούργητος και έφθασε να αναδειχθεί πρόεδρος της ΕΝΑΕ, κρατώντας ψηλά τη νομαρχιακή αυτοδιοίκηση.
Ακολούθως θα αναχωρήσει για τη Λακωνία, όπου θα συναντηθεί με το νομάρχη Λακωνίας Κώστα Φούρκα και το δήμαρχο Χρήστο Πατσιβίλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου