Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ...

Φυλλάδιο για τους συνταξιούχους εξέδωσε η Γραμματεία Πολιτικού Σχεδιασμού της ΝΔ! Στο φυλλάδιο που θυμίζει προεκλογική περίοδο κοινοβουλευτικών εκλογών στο στυλ και στην εμφάνιση υπάρχει στο εξώφυλλο το μότο «οι συνταξιούχοι είναι γονείς μας, να πληρώσουν την κρίση είναι αδικία», μαζί με την επισήμανση «στρατηγική ελπίδας για την έξοδο από την κρίση».
Στο φυλλάδιο επίσης οι συνταξιούχοι χαρακτηρίζονται σαν πολλαπλά αδικημένοι με τα μέτρα που πήρε η κυβέρνηση και τα οποία παρατίθενται (μειωμένες συντάξεις, ψαλιδισμένες συντάξεις, κομμένο ΕΚΑΣ, περικοπές στα δώρα και στα επιδόματα) ενώ παρατίθεται και ολόκληρο το απόσπασμα της σχετικής αναφοράς του Αντώνη Σαμαρά στη ΔΕΘ, με τις αντίστοιχες δεσμεύσεις για αποκατάσταση των αδικιών.
Η ΝΔ υποστηρίζει ότι υπάρχει λύση να εξευρεθούν τα χρήματα των περικοπών στις συντάξεις από άλλους πόρους και συγκεκριμένα από την εξοικονόμηση δαπανών στις δημόσιες σχέσεις, τα συμβούλια, τα ενοίκια, τις αμοιβές φυσικών και νομικών προσώπων, τις επιχορηγήσεις κλπ.
«Έτσι επιτυγχάνουμε: αποκατάσταση δώρων και επιδομάτων, κατάργηση ΛΑΦΚΑ και άμεση απόδοση των παρακρατήσεων, ενσωμάτωση του ΕΚΑΣ στις συντάξεις» δεσμεύεται η αξιωματική αντιπολίτευση.
Καλά όλα αυτά αλλά… παρατήρηση πρώτη: κάνει «μπαμ» ότι πλησιάζουν εκλογές,έστω και αυτοδιοικητικές.
Και παρατήρηση δεύτερη: δηλαδή… «λεφτά υπάρχουν»;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου