Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

38ΧΡΟΝΗ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΤΟ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ

Μία 38χρονη Ελληνίδα είναι η γυναίκα που εγκατέλειψε το Σάββατο το νεογέννητο μωρό της στα σκαλιά εκκλησίας στην περιοχή του Γκύζη, σοκάροντας τους πάντες! Μάλιστα, η γυναίκα διαμένει περίπου 100 μέτρα από το σημείο όπου άφησε το βρέφος, ενώ υποστήριξε πως δεν μπορούσε να το μεγαλώσει λόγω οικονομικών προβλημάτων.
Η 38χρονη γέννησε το αγοράκι της, καρπό του έρωτά της με αλλοδαπό όπως είπε η ίδια στους αστυνομικούς, γύρω στις 5 το απόγευμα του Σαββάτου.
Γύρω στις 8:30 το βράδυ, η μητέρα το άφησε στα σκαλιά του ναού του Αγίου Στυλιανού στην περιοχή του Γκύζη, αφού πρώτα το είχε τυλίξει με πετσέτες, παλιά ρούχα και μία νάιλον σακούλα!
Δύο ώρες αργότερα, ένας περαστικός βρήκε το νεογέννητο και το μετέφερε στο νοσοκομείο παίδων «Αγία Σοφία».
Όπως είπε η ίδια στους αστυνομικούς, ο αλλοδαπός σύντροφός της δεν ήθελε να κρατήσουν το μωρό κι εκείνη λόγω της οικονομικής ανέχειας πήρε την σκληρή απόφαση να το εγκαταλείψει ελπίζοντας να βρει καλύτερη τύχη...
Άλλωστε, η 38χρονη μητέρα μένει με την μητέρα της και οι δύο γυναίκες εργάζονται ως καθαρίστριες.
Σε βάρος σχηματίστηκε δικογραφία η οποία απεστάλει στον εισαγγελέα, που θα αποφασίσει για την τύχη της μητέρας και του νεογέννητου αγοριού το οποίο είναι πολύ καλά στην υγεία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου