Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΘΛΗΣΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ


15ο ΕΝΩΣΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΑΘΛΗΣΗΣ.

Με την συμμετοχή 1000 και πλέον αθλητών που θα αποτελέσουν το αγωνιστικό δυναμικό της Νοτίου Ελλάδας, ο Οργανισμός Άθλησης του Δήμου Χαλκιδέων ανέλαβε την διοργάνωση του 15ου ΕΝΩΣΙΑΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ (W.T.F.) ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ το προσεχές Σαββατοκύριακο 30 και 31 Οκτωβρίου 2010.
Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο κλειστό γυμναστήριο Κανήθου «ΤΑΣΟΣ ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ» σε τέσσερα τερέν και το Σάββατο, όπως έχει προγραμματιστεί θα ολοκληρωθούν οι συναντήσεις των κατηγοριών στους Έφηβους - Νεανίδες και Παίδες – Κορασίδες (9:00 – 22:00) με την συμμετοχή 800 αθλητών-τριών, ενώ την Κυριακή η κατηγορία Ανδρών – Γυναικών με 200 αθλητές-τριες θα ολοκληρώσει τον αγωνιστικό κύκλο του Πρωταθλήματος (9:00 – 15:00).
Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Άθλησης Κος Σταμάτης Γκάβαλης εξέφρασε την πεποίθηση ότι και αυτή η αθλητική πρόκληση που θα φέρει στην Πόλη μας περισσότερους από 2.000 επισκέπτες θα προβάλλει την Χαλκίδα στο Πανελλήνιο όπως και οι προηγούμενες της ίδιας εμβέλεια διοργανώσεις ενώ ο Αντιπρόεδρος Άθλησης Κος Θεόδωρος Γιαννούκος τόνισε στους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. μεταξύ άλλων: «Ο Οργανισμός Άθλησης Χαλκίδας διαθέτει όλους τους λειτουργικούς χώρους καθώς και το έμψυχο δυναμικό του για μια ακόμη φορά προκειμένου η διοργάνωση να διεκπεραιωθεί άψογα από κάθε πλευρά. Εξ’ άλλου η εμπειρία μας από τέτοιου βεληνεκούς διοργανώσεις δίνει τα εχέγγυα για μια ακόμη φετινή επιτυχία του Οργανισμού Άθλησης του Δήμου Χαλκιδέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου