Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Ενέκρινε η ΕΕΤΤ οικονομικό πρόγραμμα του ΟΤΕ

Εγκρίθηκε τελικά, από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων ΕΕΤΤ, το οικονομικό πρόγραμμα του ΟΤΕ «Σταθερά + Κινητά 165 (ή ΟΤΕ 150+15F2M)».

Όπως ανακοινώθηκε από την ΕΕΤΤ η έγκριση δόθηκε μετά τη διενέργεια σχετικού ελέγχου και βάσει της κείμενης νομοθεσίας, το πρόγραμμα επιτρέπεται να διατίθεται εμπορικά ακριβώς με τους όρους που υποβλήθηκε προς έγκριση, χωρίς εκ των υστέρων τροποποιήσεις, εκπτώσεις, δωροεπιταγές ή προσφορές.

Νωρίτερα η ΟΜΕ-ΟΤΕ προχώρησε σε συμβολική κατάληψη των γραφείων της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), στο πλαίσιο των αγωνιστικών κινητοποιήσεων τους για προάσπιση των συμφερόντων των εργαζομένων και της επιχείρησης, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Όπως επισημαίνει η ΟΜΕ-ΟΤΕ με την ενέργεια αυτή εξέφρασε την έντονη αντίδρασή της για τον τρόπο με τον οποίο η ΕΕΤΤ αντιμετωπίζει τον ΟΤΕ, «με συνέπεια η διοίκηση να επιδιώκει τη μείωση του εργασιακού και μισθολογικού κόστους».

Στην πολιτική της ΕΕΤΤ εκφράζοντας την αντίδρασή του αναφέρθηκε, όμως, για άλλη μια φορά, και ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ Μιχάλης Τσαμάζ. «Έχουμε φτάσει στο σημείο που η ΕΕΤΤ δεν καθορίζει μόνο τις τιμές (του ΟΤΕ) αλλά και το marketing», δήλωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου