Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Πάμε γι' άλλα; 10 σημάδια ότι είσαι πολύ καλός γι’ αυτήν!

Μπορεί να το υποψιάζεσαι, μπορεί και να στο λένε οι γύρω σου, αλλά αν δεις στη σχέση σου κάποιο από τα παρακάτω σημάδια τότε να είσαι σίγουρος. Αξίζεις κάτι καλύτερο απ΄ αυτό που έχεις.

Το αμίλητο νερό

Αν δεν μιλάς καθόλου στις συζητήσεις, όχι μόνο μαζί της, αλλά και με τον κύκλο της, κάτι λέει. Και δεν μιλάς όχι γιατί είσαι ακοινώνητος, απλά δεν έχεις τι να πεις. Οι συζητήσεις του μοιάζουν σαν αυτές που έχουν μεταξύ του οι παίχτες του Big Brother (ότι να ‘ναι δηλαδή), μη σου ότι το Big Brother είναι και η αγαπημένη τους εκπομπή.

Τύφλα να ‘χει η Τζέννα Τζέημσον.
Ναι, αναφέρομαι στην σεξουαλική σας ζωή. Αν η κοπέλα σου συμπεριφέρεται σαν πορνοστάρ στο κρεβάτι σας, σίγουρα η εμπειρία θα είναι απίστευτη, αλλά είναι καιρός ν’ αρχίσεις ν’ ανησυχείς. Πρώτον γιατί πολύ απλά σημαίνει ότι δεν έχει κανέναν άλλο τρόπο να σ’ εντυπωσιάσει. Και δεύτερον γιατί σίγουρα δεν θα ήθελες να μάθεις τι έκανε πριν και που τα έμαθε όλα αυτά τα κόλπα.

Όλοι την αντιπαθούν.
Κυρίως οι φίλοι σου. Και αυτό είναι διπλή απόδειξη ότι είσαι πολύ καλός για εκείνη. Οι περισσότεροι αποφεύγουν τις συναναστροφές μαζί της και το βλέπεις ξεκάθαρα ότι ξενερώνουν όταν εμφανίζεστε κάπου μαζί. Αυτό συμβαίνει γιατί πολύ απλά δεν έχουν κανένα κοινό μαζί της και βαριούνται απίστευτα τις συζητήσεις τύπου που ανέφερα πριν.

Πάντα την ενθαρρύνεις.
«Έλα μωράκι μου, μπορείς, γιατί δεν το κάνεις» είναι φράσεις που έχεις βαρεθεί να της λες. Βλέπεις ανήκει μάλλον στην κατηγορία ανθρώπων που ο ενθουσιασμός, η φιλοδοξία και οι στόχοι λείπουν από τη ζωή τους. Δεν χρειάζεσαι λοιπόν κάποιον σου που μονίμως θα τον στηρίζεις, αλλά και κάποιον που μπορεί να στηρίξει κι εσένα όταν το χρειαστείς.

No money, no honey.
Ποτέ, μα ποτέ, δεν πληρώνει κάτι που κάνετε μαζί. Είτε πρόκειται απλά για ένα σινεμά, ένα καφέ, ένα φαγητό. Οι κατηγορίες γυναικών που δεν πληρώνουν είναι δύο. Αυτές που δεν πληρώνουν γιατί απλά θεωρούν ότι δεν πρέπει και αυτέ που δεν έχουν χρήματα για να πληρώσουν. Σε όποια από τις δύο κατηγορίες κι αν ανήκει, δεν κάνει για σένα.

Ενθουσιάζεται με όλα.
Ο ενθουσιασμός καλός είναι, αλλά το άσχημο είναι ότι ενθουσιάζεται με πράγματα που ο υπόλοιπος κόσμος, και κυρίως εσύ, θεωρεί δεδομένα και φυσιολογικά. Όλο αυτό την κάνει να φαίνετε λίγο χαζό-γκόμενα. Αλήθεια, θες δίπλα σου μια τέτοια γυναίκα;

Noxzema, you know.
Η υγιεινή είναι μεγάλο θέμα. Εννοείτε ότι δεν περιμένεις να είναι στην τρίχα όταν πας να την πάρεις από το γυμναστήριο για να της κάνεις έκπληξη. Αλλά όταν το ραντεβού είναι κανονισμένο; Μπορείς να ανεχτείς μια γυναίκα δίπλα σου που είναι τσαπατσούλα. Μια όμως που απειλή την υγεία σου; Ότι κι αν κάνεις, δύσκολα θα της αλλάξεις συνήθειες τώρα.

Εμπειρίες μηδέν.
Φυσικά αναφέρομαι στις δικές της και όχι στις δικές σου. Μιλάω γενικά για εμπειρίες, μην πάει το μυαλό σου στο πονηρό. Αν είστε αρκετό καιρό μαζί και δεν την έχεις ακούσει να μιλά ποτέ για ένα βιβλίο που διάβασε, ένα ταξίδι που έκανε, μια ταινία που είδε, φύγε όσο είναι νωρίς. Είναι βαρετή, αργόσχολη, χωρίς ενδιαφέρονται, και σίγουρα πλέον είσαι πολύ καλός για εκείνη.

Ανώριμες συμπεριφορές.
Σίγουρα υπάρχουν στιγμές που και οι δύο συμπεριφέρεστε σαν μικρά παιδιά και κάνετε βλακείες. Διασκεδάζετε και μένει μεταξύ σας. Τι γίνεται όμως όταν αυτές οι συμπεριφορές είναι μόνιμες για εκείνη; Σε κάνει ρεζίλι όπου κι αν βρεθείτε και προσπαθείς με κάθε τρόπο να βάλεις στο λεξιλόγιό της την λέξη ωριμότητα. Μάταια όμως.

Όλα για την εμφάνιση.
Όπως είπα προηγουμένως για το σεξ, το ίδιο ισχύει περίπου με την εμφάνισή της. Ενώ ο καιρός περνά και είστε αρκετό καιρό πλέον μαζί, ψάχνεις κάτι άλλο να εκτιμήσεις πέρα από την εμφάνισή της, αλλά δυστυχώς δεν βρίσκεις τίποτα. Βέβαια δεν ασχολείται και με τίποτε άλλο πέρα από αυτό. Θα μείνεις μόνο στην εμφάνιση; Προχώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου