Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Ο 26χρονος αγνοούμενος ήταν στα αζήτητα νεκροτομείου!!!

Μετά από 28 ημέρες ανακάλυψαν οι συγγενείς του το πτώμα του 26χρονου αγνοούμενου Χ. Καλύβα στα αζήτητα του νεκροτομείου Αθηνών. Η αστυνομία δεν είχε ειδοποιήσει τους οικείους του, μετά τον θάνατό του στην πλατεία Δικαιοσύνης απέναντι από το ΡΕΞ στην Ομόνοια.
Οι γονείς του 26χρονου δεν είχαν μάθει την αλήθεια ούτε από το νεκροτομείο, με το οποίο επικοινώνησαν αγωνιώντας για την εξαφάνιση του παιδιού τους.
Τα στοιχεία του νεκρού έγιναν γνωστά μόνο μετά από την δημοσιοποίηση του θέματος από την εκπομπή «Φως στο Τούνελ»
Σημειώνεται ότι η οικογένεια μέσα σε ένα χρόνο έχασε δύο παιδιά.
"Παρασκευή 26 Νοεμβρίου και στο «Τούνελ» η ζωή και ο θάνατος έστησαν ένα τρελό χορό. Τα συναισθήματα εναλλάσσονταν, απ’ τη λύπη στη χαρά και απ’ το θρήνο στο γέλιο. Η οικογένεια του Χρήστου Καλύβα του 26χρονου απ’ το Αίγιο, δεν περίμενε πως ο θάνατος θα τη χτυπούσε για δεύτερη φορά σε ένα χρόνο και πως θα ’χε για «συνεργάτες» τις Αρχές ενός επίσημου κράτους…Πριν από ένα χρόνο χάθηκε ο 30χρονος γιος τους Σωτήρης. Τώρα ανακάλυψαν από το «Τούνελ» ότι και ο δεύτερος γιος τους ο Χρήστος, ήταν νεκρός και παρέμενε στα αζήτητα 28 ολόκληρες μέρες. Και οι δύο γονείς άρρωστοι. Ο πατέρας είχε επικοινωνήσει τρείς φορές με το νεκροτομείο Αθηνών αλλά έπαιρνε αρνητική απάντηση. Ο Χρήστος όμως ήταν νεκρός εκεί χωρίς ταυτότητα, αλλά κανείς δεν σκέφτηκε να διασταυρώσει τα στοιχεία.
Έφυγε από το Αίγιο με λεωφορείο των ΚΤΕΛ με προορισμό την Αθήνα και μια παρέα φίλων με τους οποίους θα διασκέδαζε. Ένα ρέιβ πάρτι σε ένα κλαμπ στην Πειραιώς... "
Ήταν νεκρός απ’ την επόμενη μέρα της εξαφάνισής του και η αστυνομία δεν ενημέρωσε τους συγγενείς! Ο Χρήστος Καλύβας 26 χρόνων, έμεινε 28 μέρες στα αζήτητα του Νεκροτομείου Αθηνών! Υπάλληλοι του νεκροτομείου είδαν την εκπομπή, «κάτι τους θύμιζε ο αγνοούμενος», αλλά κανείς δεν σκέφτηκε να τηλεφωνήσει για να σταματήσει το μαρτύριο των γονιών του. Ο Χρήστος βρέθηκε νεκρός απ’ τους αστυνομικούς του τμήματος Ακροπόλεως στην Πλατεία Δικαιοσύνης απέναντι από το ΡΕΞ στην «αμαρτωλή και θανατηφόρα» όπως έχει εξελιχθεί, Ομόνοια. Στο νεκροτομείο Αθηνών «ξύπνησαν» μετά την επίμονη έρευνα της εκπομπής. Καταλαβαίνοντας το λάθος τους ενημέρωσαν αμέσως την αστυνομία Ακροπόλεως και αυτοί την Ασφάλεια Αιγίου όπου είχε δηλωθεί η εξαφάνιση του άτυχου Χρήστου. Ο πατέρας κλήθηκε στην Αθήνα να αναγνωρίσει το πτώμα του παιδιού του. Τραγωδία. Η οικογένεια μέσα σε ένα χρόνο έχασε και τα δύο της αγόρια. Πρώτα πέθανε ο Σωτήρης σε ηλικία 30 χρόνων και τώρα ο Χρήστος στα 26 του. Το φοβερό σε αυτή την ιστορία είναι ότι οι συγγενείς είχαν επικοινωνήσει με το Νεκροτομείο Αθηνών με το φόβο μήπως ο Χρήστος βρισκόταν εκεί. Κανείς δεν μπήκε στον κόπο να τους ρωτήσει τα συμπληρωματικά στοιχεία του αγνοούμενου, για να τα διασταυρώσει με αυτά του άτυχου νέου που βρισκόταν εκεί χωρίς ταυτότητα..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου