Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Χρωματοθεραπεία: Βάλτε χρώμα στη ζωή σας!!!

Μέχρι τώρα όλοι πιστεύαμε ότι τα χρώματα έχουν ως στόχο να μας ομορφαίνουν τη ζωή. Γι’ αυτό και διαλέγουμε έντονα χρώματα για τα ρούχα μας όταν είμαστε σε καλή ψυχολογική κατάσταση και σκούρα ρούχα όταν είμαστε στεναχωρημένες. Όμως τα τελευταία χρόνια οι εναλλακτικές μορφές θεραπείας, μας γνώρισαν μια άγνωστη λέξη. Την χρωματοθεραπεία, η οποία σύμφωνα με τους ειδικούς είναι πολύ απλή αλλά ισχυρή θεραπεία.
Η χρωματοθεραπεία είναι μια εναλλακτική μέθοδος ιατρικής που χρησιμοποιεί τα χρώματα για να τροποποιήσει ή να διατηρήσει τις δονήσεις του σώματος σε μια συχνότητα που οδηγεί στην υγεία, την ευημερία και την αρμονία. Υποστηρίζεται ότι ο θεραπευτής χρωματοθεραπείας μπορεί να χρησιμοποιήσει το χρώμα και το φως στο εξισορροπήσει την ενέργεια που λείπει από το σώμα ενός ατόμου, είτε είναι σωματική, συναισθηματική, πνευματική ή ψυχική.
Τόσο οι άνθρωποι όσο και η φύση χρειάζονται το φως του ήλιου για να ζήσουν. Σε αυτή τη διαδικασία, ο άνθρωπος και η φύση λαμβάνουν το ηλιακό φως το οποίο χωρίζεται σε επτά κύριες ακτίνες, που στη συνέχεια διανέμονται στα φυσικά και ενεργειακά σώματά μας.
Κάθε χρώμα έχει παλμικές συχνότητες και κάθε συχνότητα έχει χαρακτηριστικά που συνδέονται με διαφορετικά συμπτώματα.
Οι χρωματοθεραπευτές ισχυρίζονται ότι τα χρώματα βγάζουν συναισθηματικές αντιδράσεις σε ανθρώπους. Μερικά από τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται στην χρωματοθεραπεία είναι οι πολύτιμοι λίθοι, κεριά, πρίσματα, χρωματιστά υφάσματα, θεραπείες μπάνιου, και χρωματιστά γυαλιά ή φακοί.
Ενημερωθείτε για τη χρωματοθεραπεία και δοκιμάστε τη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου