Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Μικρά μυστικά ομορφιάς!

Όλες οι γυναίκες προσπαθούν να διατηρήσουν και να αναδείξουν την ομορφιά τους με κάθε τρόπο. Μην ψάχνεις να βρεις τον ιδανικό τρόπο. Διάβασε παρακάτω τι πρέπει να κάνεις για να καταφέρεις να αναδείξεις σωστά τα πιο σέξι σημεία σου και να τραβήξεις όλα τα βλέμματα επάνω σου!

Πες ναι στο νερό: φυσικά δεν είναι μυστικό ότι το νερό κάνει καλό στο δέρμα σου και σε κάνει να λάμπεις σα λαμπιόνι του χριστουγεννιάτικου δέντρου!

Άφησε το δέρμα σου να αναπνεύσει: όσο μπορείς ξέχασε το make up . Mπορεί στη δουλειά καθημερινά να είναι το αγαπημένο σου εργαλείο μακιγιάζ αυτό όμως δε σημαίνει ότι πρέπει να το παρακάνεις.

Μην ξεχνάς το ντεμακιγιάζ: όσο κουρασμένη και να είσαι μην πέφτεις ποτέ για ύπνο βαμένη, αν δε θέλεις να καταστρέψεις την επιδερμίδα σου.

Μείνε πιστή στη ρουτίνα: ξεχνάς να βγάλεις τα φρύδια σου και να μείνεις πιστή στη ρουτίνα της αποτρίχωσης; Πώς περιμένεις να αναδείξεις την ομορφιά σου αν θυμίζεις τη «Μαρία την άσχημη»; Περιποιήσου μόνη σου τον εαυτό σου στο σπίτι, από το πεντικιούρ μέχρι τον καθαρισμό φρυδιών για να είσαι πάνα περιποιημένη και κούκλα.

Ναι στα φυσικά καλλυντικά: το μέλι, η ζάχαρη, το αμύγδαλο, η καρύδα , το αβοκάντο ή απλά το ελαιόλαδο που έχεις στην κουζίνα σου είναι τα καλύτερα συστατικά για να διατηρήσεις το όμορφο δέρμα σου!

Ηρέμησε: η ηρεμία είναι το βασικό συστατικό της ομορφιάς σου. Όσο πιο ήρεμη είσαι το πιο κούκλα θα φαίνεσαι! Κάνε πράγμα που σε ευχαριστούν και ασχολήσου με τον εαυτό σου. .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου