Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Παίζουν στα στοιχήματα το νυφικό της πριγκίπισσας!

Όταν η Kate Middleton θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας η επιλογή του φορέματος της θα είναι μια από τις πιο σημαντικές στιγμές για την μόδα του 2011!
Την Τρίτη ανακοινώθηκε ότι ο γάμος θα γίνει στις 29 Απριλίου οπότε... η επιλογή ενός ανοιξιάτικου φορέματος θα είναι μια δύσκολη απόφαση για την μέλλουσα πριγκίπισσα.
Η Kate Middleton έδειχνε από πάντα μια προτίμηση στους Άγγλους σχεδιαστές και ειδικότερα στους οίκους Mulberry και Issa (του οποίου το μπλε φόρεμα επέλεξε για την ημέρα ανακοίνωσης του αρραβώνα της).
Όπως απαιτεί η παράδοση, η Kate Middleton θα πρέπει να επιλέξει κάποιον Άγγλο σχεδιαστή για το νυφικό της. Το αν θα επιλέξει κάποιον παλιό και παραδοσιακό ή κάποιον νέο και trendy είναι αυτό που θα καθορίσει και το στυλ της πριγκίπισσας στο μέλλον.
Ήδη αγγλική εταιρεία στοιχημάτων έχει ξεκινήσει προγνωστικά για το ποιος σχεδιαστής θα αναλάβει τελικά να σχεδιάσει το νυφικό της!
Πολλοί οι σχεδιαστές που ρωτήθηκαν (μεταξύ τους και η ελληνικής καταγωγής Μαίρη Κατράντζου) και ας δούμε τι είπαν:

Alice Temperley
“Εάν ήμασταν αρκετά τυχεροί για να μας αναθέσουν αυτήν την εκπληκτική δουλειά, θα σχεδίαζα κάτι που να εκθείαζε την παραδοσιακή ομορφιά του Αγγλικού ρόδου που έχει η δεσποινίς Middleton.»
Amanda Wakeley
«Η Kate έχει μια έντονη διαίσθηση για το τι της πάει καλύτερα και θα ήταν πολύ εύκολο να συνεργαστώ μαζί της».
Bruce Oldfield – (κλασικός Άγγλος σχεδιαστής για βασιλικά νυφικά).
«Έχει τόσο ωραίο σώμα που θα ήταν κούκλα ακόμα και φορώντας ένα σακί. Θα ήταν μεγάλη τιμή να σχεδιάσω νυφικό για αυτήν. Έχει κλασικό και σικ στυλ αλλά παραμένει μοντέρνα και φρέσκια και θα ήθελα και εγώ να συνδυάσω όλα τα στοιχεία αυτά μαζί. Σκέφτομαι μια απλή σιλουέτα στο φόρεμα και αρκετές λεπτομέρειες για να την κάνω trendy χωρίς να πνίξω την λεπτή της φιγούρα.»
Caroline Charles
«Πιστεύω ότι θα της πήγαινε πολύ ένα στενό φόρεμα με μακριά ουρά και ύφασμα κεντημένο με πέρλες».
Daniella Issa Helayel
«Εδώ στην Issa είμαστε πάρα πολύ χαρούμενες με τα νέα και ιδιαίτερα κολακευμένοι που η Kate επέλεξε να φορέσει Issa για την ανακοίνωση των αρραβώνων της. Θα χαρούμε πολύ αν μας επιλέξει για το νυφικό της»
Julien Macdonald
«Το φόρεμα της θα έπρεπε να είναι αντάξιο της ομορφιάς της, του κλασικού της γούστου, όπως επίσης και του μέρους που θα γίνει η τελετή. Την φαντάζομαι με κάποιο απλό, ρομαντικό και με πολλά χειροποίητα στοιχεία φόρεμα. Θα ήθελα πάρα πολύ να το σχεδιάσω».
Mary Katrantzou
«Δεν θα διάλεγα ένα παραδοσιακό εκκεντρικό μεγαλειώδες φόρεμα. Θα την έντυνα με ένα σχέδιο σε καθαρές γραμμές και μια στενή τουαλέτα με λεπτή ουρά. Θα διάλεγα παλιά κοσμήματα από την συλλογή της βασιλικής οικογένειας για να το ταιριάξω.»
William Tempest
«Η Kate θα έδειχνε όμορφη με ένα μακρύ μπεζ αρχαιοελληνικό φόρεμα που θα έχει πτυχώσεις αλλά που δεν θα είναι τόσο φαρδύ ώστε να φαίνεται το σώμα της.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου