Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ

ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΣΧΟΛΩΝ ΓΟΝΕΩΝ
ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ 2010

Επιστολή - πρόσκληση προς τους γονείς της Μητροπολιτικής μας Περιφερείας απέστειλε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Χρυσόστομος, με την οποία τους ενημερώνει για τις διαλέξεις των Σχολών Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως για το μήνα Δεκέμβριο.
Στο τμήμα της Χαλκίδος, η διάλεξη του μηνός θα λάβει χώρα το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010 και ώρα 18:00, στην......
Ισόγειο Αίθουσα των Γραφείων της Ιεράς μας Μητροπόλεως (Μεσσαπίων 10 – κτίριο όπου παλαιά στεγαζόταν η Δ.Ο.Υ. Χαλκίδος), με ομιλητή τον Αρχιμ. Ιωάννη Καραμούζη – Ιεροκήρυκα, ο οποίος θα εισηγηθεί το θέμα: «Η ΣΥΖΥΓΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ». Μετά το τέλος της ομιλίας θα ακολουθήσει συζήτηση.
Στο τμήμα της Ιστιαίας, η διάλεξη θα γίνει την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010 και ώρα 18:00, στο Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας Ιστιαίας, με ομιλητή τον Αρχιμ. Τιμόθεο Μπαϊμπάκη – Ιεροκήρυκα, ο οποίος θα εισηγηθεί το θέμα: «Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ». Μετά το τέλος της ομιλίας θα ακολουθήσει συζήτηση.
Τέλος, στο τμήμα του Μαντουδίου, η διάλεξη θα γίνει την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010 και ώρα 18:00, στο Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ν. Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Μαντουδίου, με ομιλητή τον Αρχιμ. Ιωάννη Καραμούζη – Ιεροκήρυκα, ο οποίος θα εισηγηθεί το θέμα: «Η ΣΥΖΥΓΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ». Μετά το τέλος της ομιλίας θα ακολουθήσει συζήτηση.

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου