Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Ζήτησε βαθμολογία πολιτών

Στην κεκλεισμένων των θυρών τοποθετήσεις των βουλευτών της Ν.Δ. ο Α.Σαμαράς απάντησε ζητώντας βαθμολογία από τους πολίτες.
Σε καίρια θέματα αναφέρθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς στη δευτερολογία του στην κρίσιμη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, ενώ υπογράμμισε αποφασιστικά ότι «την κρίση της προσωπικής στρατηγικής δεν θα την κάνει κανείς κρίση της παράταξης».
Ο Αντώνης Σαμαράς τόνισε ότι μοναδικός του εχθρός είναι όποιος δεν ανοίγει τις πόρτες του, απαντώντας φυσικά στις προτάσεις κ. Σταμάτη και Νικολόπουλου για ανοικτές πόρτες στο κόμμα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «τις πόρτες μου θα τις έχω ανοιχτές».
Με αφορμή παρέμβαση του Ευριπίδη Στυλιανίδη ότι το ΠΑΣΟΚ κινείται με Εξεταστικές επιτροπές και ύβρεις απέναντι στη ΝΔ, ο κ. Σαμαράς τόνισε ότι «κανείς δεν έχει δικαίωμα να συκοφαντεί την παράταξη. Θα είμαστε απέναντι σταθερά».
Ο κ. Σαμαράς δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα μεγάλα ποσοστά αποχής των ψηφοφόρων από τις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές, αναφέροντας ότι «ο πολίτης μας βαθμολογεί και θα συναντηθεί μαζί μας στις επόμενες εκλογές», ενώ ζήτησε από τους υποψηφίους στις τελευταίες εκλογές, να εξετάσουν προσεχτικά τα αίτια της νίκης ή της ήττας τους.
Στο τέλος της ομιλίας του, ο Αντώνης Σαμαράς ανακοίνωσε ότι οι συνεδριάσεις της ΚΟ θα γίνονται πιο συχνά, ενώ μιλώντας με δημοσιογράφους, ο ίδιος έκανε λόγο για άριστο, ενωτικό και φιλικό κλίμα μεταξύ των συνεργατών του.
«Καμία σχέση με αυτά τα οποία μας είχατε προετοιμάσει», συνέχισε και χαρακτήρισε πολύ σημαντική και θετική στιγμή για τη ΝΔ τη σημερινή συνεδρίαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου