Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Ο κ. Μαρκόπουλος σιγοντάρει την εσωστρέφεια στη ΝΔ..;;

Και ενώ η Νέα Δημοκρατία προσπαθεί να κλείσει τις μικρές πληγές από τη δημιουργία της ΔΗ.ΣΥ. και ο πρόεδρός της δίνει νέες αρμοδιότητες στον αντιπρόεδρο κ. Αβραμόπουλο -τον χρίζει πρόεδρο επιτροπής επεξεργασίας προτάσεων για τη συνταγματική αναθεώρηση- για να επικαλύψει τους ψιθύρους για την ένοχη(;)
Σιγή των αντιπροέδρων, μερικοί βουλευτές -κρατούντες θέσεις αρμοδιοτήτων στο κόμμα- αντί να ασκήσουν κυβερνητικό έλεγχο και να εκπληρώσουν το κοινοβουλευτικό (αλλά και κομματικό) τους καθήκον ως εκλεγμένοι της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, "ρίχνουν αλάτι" στις ανοικτές πληγές της λαβωμένης Νέας Δημοκρατίας.
Για παράδειγμα, ο κ. Μαρκόπουλος αντί να αναρτά στο προφίλ του στο facebook links με κάποιο επερώτημά του στη Βουλή και τις όποιες δράσεις του, αντί να δημοσιεύσει κάποιο άρθρο του όπου προτείνει κάτι ουσιώδες για την διαχείριση των σημαντικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η χώρα, συχνά πυκνά αρέσκεται να δίνει... τροφή εσωκομματικού προβληματισμού στους διαδικτυακούς του φίλους, αναπαράγοντας δημοσιεύματα όπου θίγεται π.χ. η σιγή των αντιπροέδρων, κ. Αβραμόπουλου και κ. Δήμα.
Ο κ. Μαρκόπουλος πιστεύει προφανώς ότι η Νέα Δημοκρατία χρειάζεται να λύνει τα εσωκομματικά της ζητήματα και μεταμοντέρνα στο facebook, αλλά αδικεί εαυτόν όταν περιορίζεται μόνο στην eσωκομματική κατινιά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου