Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Ο έρωτας στη φύση και οι πέτρες...

Άκουσε θόρυβο από το δάσος δίπλα στο σπίτι του και πήγε να δει τι συμβαίνει. Δεν έφυγε μόνον σοκαρισμένος αλλά και τραυματισμένος από τις πέτρες που προσγειώθηκαν στο κεφάλι του. Διαβάστε γιατί!
Και κερατάς και δαρμένος… αυτή η παροιμία ταιριάζει γάντι στην ιστορία του Άντονι Σιλιντζα από το Μπαμπάνε της Ζουαζiλάνδης.
Ο Άντονι ενώ βρισκόταν στο σπίτι του και χάζευε τη φύση διαπίστωσε ότι στο απέναντι δάσος κάποιοι έκαναν έρωτα. Προσπαθώντας να δει τι γίνεται τους πλησίασε και για κακή του τύχη είδε την γυναίκα του να τον απατά με κάποιον άλλον.
Σοκαρισμένος από το γεγονός τους πλησίασε ώστε να επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για τη σύζυγό του. Εκείνη τη στιγμή ο θερμός εραστής όταν αντιλήφθηκε την παρουσία του άρχισε να του πετά πέτρες και τον τραυμάτισε.
Όπως αναφέρουν οι Τάιμς της Ζουαζηλάνδης η σύζυγος του, Νέσταρ ,έκανε παθιασμένο έρωτα πάνω σ’ ένα βράχο στη μέση του δάσους όταν ο άνδρας της συνειδητοποίησε ότι ήταν αυτή.
"Ο Καλβίν Σιβέλα, όταν αντιλήφθηκε την ύπαρξη του άρχισε να του πετά πέτρες" αναφέρει η εφημερίδα.
Ο Άντονι έκανε μήνυση στον Κάλβιν για επίθεση και η υπόθεση έφτασε στο τοπικό δικαστήριο. Εκεί η πέτρα του σκανδάλου δήλωσε "Δεν ζω πλέον με τον Άντονι αν και είμαι ακόμη παντρεμένη μαζί του" προσπαθώντας να υπερασπιστεί τον εραστή της.
Ωστόσο το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον εραστή και τον καταδίκασε σε 8 μήνες φυλάκιση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου